Soundtrack.bg

Новият спиноф на „Живите мъртви“: 10 години след апокалипсиса

Обявиха нов спиноф сериал по „Живите мъртви“, който е с наистина интересна идея.

Популярният сериал „Живите мъртви“ ще има и втори спиноф. След като първият такъв Fear of the Walking Dead вече натрупа няколко сезона, сега разбираме, че ще има и второ шоу, базирано върху света на „Живите мъртви“.

Първи трейлър на сериала бе представен по време на тазгодишния Comic Con в Ню Йорк. Продукцията все още няма име, но с интерес разбираме, че действието в нея се развива десет години след началото на зомби апокалипсиса. Историята разказва за младата генерация, на която се е наложило да расте в свят, практически разрушен от вируса, предизвикал зомби апокалипсис.

Специално трейлърът показва няколко младежи, които решават да напуснат своето убежище, където оцелели от апокалипсиса са устроили свой собствен свят. Решени да изследват света навън, нашите герои надали предполагат за размерите на ужаса, който ще срещнат.

Е, определено това е един доста по-различен поглед над „Живите мъртви“. Първо, действието в новия сериал започва цяло десетилетие след началото на събитията, и второ – актьорският каст е от изцяло млади актьори, поне що се отнася до главните герои. Както казахме в началото, новото шоу все още няма име, но очакваме съвсем скоро и то да бъде обявено.

Другата голяма новина от Comic Con, свързана с „Живите мъртви“, е завръщането на Лаурен Коън в ролята на Маги в основния сериал. След като Коън взе решение да се оттегли от шоуто, изглежда сега тя е размислила, защото отново ще я видим в ролята на Маги – един от основните персонажи в продукцията.

„Това е напълно сюреалистично“, заяви Коън пред феновете в Ню Йорк, добавяйки: „Чувствам се у дома си. Чувствам се емоционално. Наистина, наистина емоционално. Това семейство е наистина специално за мен и съм щастлива, че отново съм тук“.

Днес ще се състои премиерата на първи епизод от новия десети сезон на „Живите мъртви“.