Soundtrack.bg

Киану Рийвс може да се завърне в ролята на Константин

Киану Рийвс отново като Джон Константин? Напълно възможно е.

Сигурно помните, че през 2005 година видяхме Киану Рийвс в ролята на персонаж от комикси. В случая това бе окултният детектив Джон Константин от света на DC. Тогава се смяташе, че филмът ще се сдобие с продължение, но в крайна сметка, до нещо подобно така и не се стигна.

След това ролята на Константин бе изиграна от други актьори. Мат Райън влезе в неговите обувки и се утвърди в образа, но според информация на We Got This Covered, Warner Bros планират отново да предложат ролята на Киану Рийвс.

Изданието, което често предоставя надеждна информация от света на ентъртейнмънт индустрията, се позовава на анонимен източник, запознат с плановете на WB. Според въпросния човек, нови филми за Джон Константин ще има почти сигурно, но вместо Мат Райън, плановете са отново да бъде привлечен Киану Рийвс.

Някои биха казали, че много фенове биха останали разочаровани, тъй като те вече са свикнали да виждат Мат Райън в ролята. От друга страна обаче, името на Киану Рийвс със сигурност би помогнало за далеч по-сериозен комерсиален успех на евентуален такъв проект. Самият Рийвс е споделял, че не би имал нищо против да изиграе персонажа отново в бъдеще.

Разбира се, все още няма нищо потвърдено от страна на Warner Bros. Междувременно не е тайна, че основният конкурент на DC – Marvel, също има апетити към Киану Рийвс. Актьорът дори е признавал, че е имал възможността да се снима във филм на Marvel, но натовареният му график не е позволил това.

Последните години са повече от успешни за Рийвс, а това до голяма степен се дължи на популярността на екшън поредицата за Джон Уик. Наскоро научихме, че ще има и четвърти филм от света на „Матрицата“, където Киану Рийвс изигра ролята на Нео. Е, определено той се радва на сериозни успехи в кариерата в последно време.