Soundtrack.bg

Mario Kart Tour пристига за Android и iOS

Страхотни новини: Mario Kart Tour вече ще може да ни забавлява на Android и iOS.

Mario Kart Tour, част от култовата и супер забавна поредица на Nintendo Mario Kart, ще бъде достъпна за игра на смарт устройства, функциониращи с операционни системи Android и iOS. Това ще бъде първото заглавие от франчайза, което ще имаме възможността да играем на своите смартфони и таблети. Премиерата на играта в Google Play и App Store е насрочена за 25 септември.

Ако някога сте имали възможността да поиграете Mario Kart на Nintendo, вероятно вече знаете, че играта е супер забавна. Избирайки си герой и сядайки в картинга, вие се впускате в абсолютно лудо състезание, при което можете да събирате различни предмети и да се сдобивате със специални подобрения и оръжия срещу опонентите си.

Mario Kart Tour е десетата до този момент игра от франчайза, но както споменахме – първата, която ще бъде налична за смарт устройства. Ще можете да избирате сред различни герои, като сред тях са Princess Peach, Yoshi, Bowser и разбира се – любимият ни италиански водопроводчик Марио.

Реално погледнато, всичко в Mario Kart допринася за великолепното настроение, което играта носи. Картите, които представляват съответните писти, са цветни и супер зарибяващи, докато срещу противниците си на трасето можете да използвате различни трикове и капани. Можете да им подливате масло на пистата, а можете и да събирате предмети, които да ви дават внезапен прилив на скорост, например. Целта си остава винаги една и съща – да финиширате първи и да изпреварите останалите, използвайки всички възможни методи за това.

Е, ако нямате Nintendo, то определено това е страхотна възможност за вас да поиграете Mario Kart на своя смартфон или таблет. Разбира се, най-вероятно ще трябва да платим определена сума, за да имаме достъп до пълната игра. Според някои слухове обаче, поне в началото тя би могла да бъде безплатна.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.