Soundtrack.bg

Жокера и Терминатора вече са част от света на Mortal Kombat

Интригуващи персонажи стават част от Mortal Kombat 11.

Обявиха официално новите герои, които ще се присъединят към Mortal Kombat 11 посредством следващия Kombat Pack DLC. Освен някои вече познати на Mortal Kombat вселената герои, към заглавието се добавят персонажи като Терминатор Т-800, Жокера и Споун.

Другите нови герои, с които ще можете да играете и да пръскате кратуните на опонентите си, са Shang Tsung, Nightwolf и Sindel. Въпросният Kombat Pack DLC бе представен на феновете със специално видео, което ни позволява да хвърлим поглед над новите попълнения в играта:

Различните герои пристигат по различно време. Nightwolf и Shang Tsung вече се присъединиха към останалите, докато с Терминатор Т-800 ще можете да играете от 8 октомври. Sindel ще бъде налична от 26 ноември, а за Жокера ще трябва да почакате до 28 януари. Другият комиксов герои Спун ще се присъедини към вселената на Mortal Kombat на 17 януари.

Освен новите герои, Kombat Pack-ът ще предложи още някои нови скинове и екипировка.

Повече за предстоящия филм за Жокера – вижте ТУК.

Разбира се, това не е първи път, в който от студиото NetherRealm изненадват феновете с някои необичайни герои. За пример можем да дадем предишната Mortal Kombat X, където имахме възможността да поцъкаме с персонажи като Пришълеца, Хищника и хорър легендата Джейсън Ворхис.

Mortal Kombat 11 е последната засега игра от легендарната файтинг поредица. Заглавието излезе през месец април и се радва на страхотна популярност, както винаги.

Повече за предстоящия нов филм от света на „Терминатор“ – вижте ТУК.

Очакваше се, че част от Kombat Pack-а могат да бъдат и герои като Ash, Fujin и Sheeva, но в крайна сметка те останаха извън DLC-то. Не е изключено обаче те да бъдат представени на феновете в по-късен етап.

Е, какво можем да добавим – продължавайте да тренирате, за да бъдете още по-добри и с новите герои, когато излязат. А някои от вече са и налични.