Soundtrack.bg

Гледайте брилянтния последен трейлър на „Жокер“

Warner Bros. разпространиха финален трейлър на „Жокер“ с участието на Хоакин Финикс.

Все повече започваме да се убеждаваме, че филмът „Жокер“ на Тод Филипс, с Хоакин Финикс в главната роля, ще бъде едно от най-добрите комикс преживявания, които сме имали на голям екран напоследък. Както сме говорили вече много пъти, лентата ще представи самия генезис на Жокера – един от най-известните и опасни врагове на Батман във вселената на DC Comics. Историята ще се фокусира върху неуспешния стендъп комедиант Артър Флек, който започва да губи разсъдъка си, преди да се превърне в един от най-големите злодеи в Готъм.

Усещането ни за нещо наистина добро се затвърди днес, след като Warner Bros. представиха финалния трейлър на „Жокер“. Това, което виждаме от него, изглежда наистина обещаващо. Кадрите предлагат усещане за мрачен филм с пленяваща атмосфера, а благодарение на актьорския талант на Хоакин Финикс, би следвало да „влезем в обувките“ на Артър Флек. И да разберем причините, поради които той се превръща в Жокера.

Вижте го:

Дейно участие в трейлъра има легендарният Робърт Де Ниро, който също е част от актьорския състав на продукцията. Виждаме и Брет Кълен в ролята на Томас Уейн – бащата на Брус Уейн, който впоследствие ще се превърне в Батман. От DC и Warner Bros. обещават, че „Жокер“ ще предложи „история, която никога досега не сме виждали на голям екран“.

Наскоро режисьорът на лентата Тод Филипс заяви, че не би имал нищо против да заснеме и продължение на „Жокер“. Той посочи, че Хоакин Финикс е свършил прекрасна работа в ролята си на Артър Флек/Жокера. Някои критици вече предполагат, че Финикс може да се сдобие дори с номинация за „Оскар“ за ролята си във филма. Тук е моментът да припомним, че именно за ролята си на Жокера покойният Хийт Леджър получи посмъртно статуетка от Академията.

„Жокер“ дебютира по кино екраните на 4 октомври.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.