Soundtrack.bg

Преминава ли Рей към Тъмната страна на Силата? (ВИДЕО)

Нови кадри от предстоящия „Възходът на Скайуокър“ повдигнаха въпросителни около съдбата на Рей.

Walt Disney най-сетне ни показа специалния видео сегмент, който за първи път бе пуснат на посетителите на конвецията D23 през уикенда. Въпросното видео е част от „подгрявката“ за предстоящия Епизод IX на „Междузвездни войни“ – „Възходът на Скайуокър“, който ще можем да гледаме в края на годината.

След като видеото бе показано по време на D23, веднага бе разпространена информацията, че в самия му край се вижда нещо, меко казано, интригуващо. А именно – Рей в черна роба, носеща двуостър светлинен меч в червен цвят, подобен на онзи на Дарт Мол в Епизод I „Невидима заплаха“. Разбира се, всичко това е запазена марка на ситите, което ни води до следния въпрос – да не би Рей да преминава към Тъмната страна на Силата?

Вижте:

За нещо подобно започнахме да си мислим още след края на Епизод VIII „Последните джедаи“, когато тренировките на Рей с Люк Скайуокър повдигнаха някои въпроси относно нейното бъдеще и перспективата тя да се отдаде на Тъмната страна.

Разбира се, съществува и вариантът нищо да не е такова, каквото изглежда. Защото, нека бъдем честни – надали Disney биха издали такъв сериозен обрат в развитието на един от основните си герои предварително.

Самата Дейзи Ридли, играеща ролята на Рей, коментира по време на D23 досега на нейната героиня с двата спектъра на Силата.

„Беше страхотно. Странно е, но мисля, че това е най-човешкото нещо, защото всеки човек води своята борба. Всеки има своите неща в живота си. Има неща, които ни дърпат в едната посока и други – в противоположната. Какво е това пътешествие на Рей и къде ще свърши всичко? Беше забавно да изиграя всичко това.“

Несъмнено една от големите новини, свързана с „Възходът на Скайуокър“, е завръщането на могъщия ситски лорд Дарт Сидиъс. Тепърва предстои да видим, каква точно ще бъде ролята му в продукцията, но очакваме да е изключително важна.