Soundtrack.bg

Вижте първа снимка на Ема Стоун като Круела Де Вил

Ема Стоун ще бъде Круела Де Вил в предистория на „101 далматинци“.

Walt Disney показа първа снимка на холивудската звезда Ема Стоун в ролята на Круела Де Вил – добре познатата зла дама от анимационната класика „101 далматинци“. Тя ще бъде главното действащо лице в предстоящия филм „Круела“, който ще бъде концентриран изцяло върху личността на Круела Де Вил.

На въпросната снимка виждаме носителката на „Оскар“ Стоун в типичната за Круела Де Вил визия – с цвят на косата в черно и бяло, с тежък грим и държейки три далматинеца на каишка. На снимката виждаме и двама мъже, които най-вероятно са подчинени на главната героиня и ще изпълняват нарежданията й.

Ема Стоун като Круела Де Вил във филма „Круела“

На този етап знаем, че действието във филма ще се развива в Лондон през 70-те години на миналия век и ще бъде предистория на събитията от „101 далматинци“.

Филмът ще дебютира по кино екраните на 28 май 2021 година. Негов режисьор е австралиецът Крейг Гилеспи, когото познаваме от отличната му работа по „Аз, Тоня“ с Марго Роби в главната роля. Освен Ема Стоун, участие в „Круела“ ще вземат още Ема Томпсън, Пол Уолтър Хаузър, Джоел Фрай и Адам Базил.

Самата Ема Стоун коментира: „Тук съм в първия снимачен ден на „Круела“. Това са 70-те, действието се развива в Лондон и всичко е пънк-рок.“

Междувременно президентът на филмовата група на Walt Disney Шон Бейли потвърди, че „Круела“ ще разкрие как точно злодейката от „101 далматинци“ се е превърнала в жената, обсебена от кожените палта, която добре познаваме. „Това е нейната история. Как точно тя се е превърнала в това?“, загатна Бейли.

„Круела“ е само един от лайв-екшън римейковете на популярни стари продукции, които Walt Disney ще осъществи в бъдеще. След като през тази година вече гледахме „Дъмбо“, „Аладин“ и „Цар Лъв“, предстои да видим филми като „Господарка на злото“ 2, „Лейди и Скитника“, „Мулан“, „Малката русалка“ и други.