Soundtrack.bg

Вижте първи тийзър на филма по Breaking Bad (ВИДЕО)

Вече можем да видим първи кадри от продукцията El Camino: A Breaking Bad Movie.

След като стана ясно, че пълнометражният филм по хитовия сериал Breaking Bad вече е заснет, сега можем да видим и първи тийзър на лентата.

Вече официално можем да разкрием, че филмът ще носи името El Camino: A Breaking Bad Movie. Той ще бъде част от каталога на стрийминг платформата Netflix и ще бъде достъпен за гледане от 11 октомври. Автор на сценария и режисьор на продукцията е създателят на Breaking Bad Винс Джилиган. В главната роля се завръща Арън Пол, който отново ще влезе в обувките на Джеси Пинкман. Ще видим и Брайън Кранстън, който ще пресъздаде образа на Уолтър Уайт.

Вижте и първия тийзър на El Camino: A Breaking Bad Movie:

В тийзъра виждаме един от персонажите в Breaking Bad – Кльощавия Пийт, който видимо се намира на разпит в полицията. Той е питан за местоположението на Джеси Пинкман, който продължава да бъде обект на интерес от страна на отдела за борба с наркотиците. Кльощавия Пийт обаче казва на ченгетата, че не могат да очакват помощ от него.

Както знаем от финала на Breaking Bad, Джеси Пинкман успя да избяга от сигурна смърт, не и без помощта на Уолтър Уайт, който най-вероятно вече е мъртъв. Очаква се El Camino: A Breaking Bad Movie да „затвори“ историята на Пинкман, който бе един от двата основни персонажа в сериала, заедно с Уолтър Уайт. Феновете на Пинкман се надяват, че той най-накрая ще намери покой и шанс за нов старт, след като персонажът определено премина през много премеждия в течение на шоуто.

Феновете на Breaking Bad имат възможността да проследят и историята на ексцентричния адвокат Сол Гудман, благодарение на спиноф сериала Better Caul Saul. Определено светът на Breaking Bad може да предложи много в настоящия момент, а ние очакваме пълнометражния филм с особено голямо нетърпение.