Soundtrack.bg

Бъдещето на Paramore остава неясно

Не се знае какъв е следващият ход на Paramore.

Кога Paramore ще ни зарадват с нова музика? За съжаление, дори самите те нямат отговор на този въпрос. Вокалистката на бандата Хейли Уилямс призна, че на този етап американската група все още няма планиран следващ ход. В момента членовете на Paramore се наслаждават на творческа почивка, която стартираха още през миналата година.

Говорейки пред изданието ET, Хейли Уилямс призна, че „наистина не знае какво следва“ за групата. Тя добави, че в момента музикантите се наслаждават на своята почивка.

„Тейлър, Зак и аз наскоро се събрахме за вечеря в моята къща и мисля, че ни беше наистина приятно да го направим като приятели и възрастни, без да мислим или говорим за музика“, сподели Уилямс.

В момента Хейли Уилямс работи по нова стъпка в своя живот. Заедно със своя стилист и гримьор тя основа компанията Good Dye Young, която предлага бюти продукти на веган основа.

Самата Уилямс накара феновете на Paramore да спекулират, след като в своя Instagram тя пусна кратко видео как свири и пее, държейки китара.

 

View this post on Instagram

 

and all the lonely,

A post shared by hayley williams (@yelyahwilliams) on

Впоследствие тя призна, че може би е подвела феновете на бандата, карайки ги да очакват нова музика от Paramore.

„Ако трябва да бъда честна, аз съм наистина ужасна, карайки хората да не знаят какво става с тези Instagram постове. Идеята беше, че не искам те да забравят, че преди всичко аз съм музикант.“

Тя добави: „Моята първа креативна изява винаги е била музиката, дори и сега хората да ме виждат повече в бюти сферата. Не искам хората да забравят това.“

Последният засега албум на Paramore носи името After Laughter и бе издаден през 2017 година. Общо до този момент групата от Тенеси има издадени пет студийни проекта.