Soundtrack.bg

Трейлърите от седмицата, които трябва да видите

Какво ново от света на киното?

„Хобс и Шоу“, първият спиноф от света на „Бързи и яростни“, вече е по кината. Зрелищният екшън с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм ще опита да свали „Цар Лъв“ от първото място в боксофиса, като предстои да видим дали ще успее да го стори. Във всеки случай вярваме, че шансовете му са големи, защото този франчайз е наистина успешен.

Днес обаче поглеждаме отново към бъдещи продукции, които тепърва можем да очакваме. И най-новите трейлъри към тях.

1917

Някои веднага биха казали, че 1917 е като нова версия на „Спасяването на редник Райън“, само че с една голяма разлика – действието се развива по време на Първата световна война. Историята на лентата разказва за спасителна операция, която трябва да отърве от клещите на смъртта хиляди британски войници, насочили се към смъртоносен капан.

Little Monsters

Лупита Нионго е водещото лице в този филм, който за пореден път вкарва зомбитата в действие. Акцентът пада върху малки деца на лагер, които се оказват заобикоени от немъртвите. Съдбата им лежи в ръцете на няколко възрастни, които трябва да намерят начин да ги спасят.

Queens & Slim

Това тук е нещо като Бони и Клайд, само че в наше време. Мъж и жена излизат на среща, като всичко върви добре, докато пътен патрул не ги принуждава да отбият. Между мъжа и полицая възниква напрежение и физически сблъсък, а при самозащита младият мъж прострелва фатално ченгето. Той и приятелката му решават, че ще бягат от закона.

The Irishman

„Ирландецът“ е продукция, за която няма как да не сте чули до момента. Мартин Скорсезе се завръща в гангстерския жанр, събирайки на борда легенди като Робърт Де Ниро, Ал Пачино, Джо Пеши и Харви Кайтел. Филмът е най-скъпият проект на Netflix до този момент, какт и филмът с най-голям бюджет в биографията на Скорсезе.

The Hunt

Когато ловът на хора се превърне в спорт. The Hunt разказва за група от хора, които се оказват преследвани от други, като единствената цел за това е забавление. Те обаче отказват да се приемат за жертви и решават, че ще се борят докрай за живота си.

The Lighthouse

Този филм на Робърт Еджърс, който ще гледаме изцяло в черно и бяло, ни изглежда като истинска наслада от естетична гледна точка. Героите в него са Уилям Дефо и Робърт Патинсън, а историята разказва за двама служители на фар, които започват да губят разсъдъка си и са преследвани от най-лошите си кошмари.