Soundtrack.bg

Тарън Еджъртън призна, че би искал да изиграе Върколака

Може ли Тарън Еджъртън да е следващият Върколак?

Ролята на Върколака в света на X-Men е вакантна, откакто Хю Джакман официално се оттегли от този персонаж. И до днес продължават спекулациите, кой би могъл да наследи Джакман и да продължи да играе един от най-култовите герои, създавани от Marvel.

Едно от имената, които често се споменават, е това на британеца Тарън Еджъртън. Неговото име нашумя сериозно през последната година, след като той изигра сър Елтън Джон в биографичната музикална драма „Рокетмен“.

Преди време Еджъртън заяви, че не е сигурен, дали е достатъчно „страшен“, за да поеме щафетата и да стане новия Върколак. Той обаче добави, че с радост би станал част от света на Marvel.

Тези дни британецът даде ново интервю, този път за Variety. Той заяви: „Обичам Marvel и техните филми. Също така, с радост бих получил подобно извинение, за да вляза във форма. С радост бих бил част от това. Дали обаче да изиграя Върколака е реалистично или не – не зная.“

Еджъртън добави, че се притеснява дали би могъл да си пусне и култовите бакенбарди на Върколака по същия отличен начин, както го е правил Хю Джакман. Но пък за какво са гримьорите в крайна сметка?

Тарън Еджъртън като Върколака – дали ще го бъде?

Хю Джакман е човекът, който направи от Върколака толкова популярен образ на кино екрана. Той обаче се прости с ролята през 2017 година с драматичния „Логан“, ако не броим появата му в продължението на „Дедпул“ през миналата година. Джакман играеше Върколака от първия X-Men от 2000 година насам.

Слуховете за Тарън Еджъртън стартираха от автора на комикси Марк Милар, който първи разпространи новината, че именно звездата от „Рокетмен“ е гласен за ролята.

Колегата на Еджъртън от „Рокетмен“ Джейми Бел, който е участвал във „Фантастичната четворка“, изрази подкрепата си към него.

„Сигурен съм, че Тарън с радост би приел тази роля. Той е страхотен. Работил съм с него и не съм сигурен, че има нещо, което той не може да направи“, заяви Бел.