Soundtrack.bg

Рами Малек имал специално условие, за да играе в „Бонд“

Носителят на „Оскар“ Рами Малек е имал изискване относно своя герой в следващия „Бонд“.

Както вероятно вече сте разбрали, носителят на „Оскар“ Рами Малек ще участва в следващия филм за суперагента Джеймс Бонд. Малек, който грабна статуетката на Академията за ролята си в „Бохемска рапсодия“, ще изиграе злодея на лентата, изправящ се срещу агент 007.

Очаква се това да бъде последният филм на Даниел Крейг в ролята на Бонд, като все още не е ясно, кой ще го наследи и ще облече култовия черен смокинг. Един от големите фаворити за това е звездата от „Игра на тронове“ и „Бодигард“ Ричард Мадън.

Говорейки за британското издание „Дейли Мейл“, Рами Малек обясни, че е провел важен разговор с режисьора на филма Кари Фукунага. Той е поставил важно условие, а именно – неговият герой да не извършва терористични дейности с идеологически или религиозни подбуди. Както е известно, тази тема е деликатна за Малек, който е от египетски произход.

Вижте още: Първи кадри от новия филм за Джеймс Бонд

„Моят персонаж е страхотен и съм много развълнуван от участието си във филма“, заяви Рами Малек, продължавайки: „Но имаше нещо, което обсъдих с Кари Фукунага. Казах му, че не трябва да идентифицираме героя ми с актове на тероризъм, рефлектиращи идеология или религия. И че това е нещо, което не бих приел. Казах му, че ако заради това ме е избрал за ролята, то аз не я искам.“

Оказва се, че режисьорът на лентата Кари Фукунага не е и имал подобни намерения за персонажа на Малек. „Видимо това не бе неговата идея. Може да се каже, че моят герой е един много различен тип терорист.“

А какъв тип терорист по-точно е героят на Рами Малек, ще трябва да почакаме до 8 април 2020 година, за да видим. За тогава е насрочена световната премиера на 25-ия до момента филм за Джеймс Бонд.