Soundtrack.bg

Мерилин Менсън ще участва в римейка на The Stand по Стивън Кинг

Метъл легендата Мерилин Менсън ще участва в продукция, базирана върху работата на Стивън Кинг.

Сега като се замислим, Мерилин Менсън и Стивън Кинг винаги е изглеждало като удачна комбинация. Именно поради това с интерес научаваме, че метъл музикантът ще участва в римейка на The Stand, базиран върху един от трудовете на Краля на хоръра.

The Stand е пост-апокалиптичен роман на Стивън Кинг, издаден през 70-те години на миналия век. През 1994 година романът служи за основа на телевизионен сериал, автор на сценария на който е самият Кинг. По-рано през тази година бе обявено, че от CBS All Access са дали начало на проект за римейк на сериите. Очаква се те да имат премиера през следващата година. Основна тематика в The Stand е вечната битка между доброто и злото, но през призмата на пост-апокалиптичния свят. Съдбата на света лежи върху плещите на 108-годишната Мама Абигейл и няколко оцелели. Техните най-лоши кошмари обаче са обединени в образа на зъл мъж с ужасяващи сили – Рандъл Флаг.

Самият Мерилин Менсън потвърди, че ще има роля в предстоящия сериал. Той разкри, че е подготвил и специално парче за продукцията, като в случая това е негов кавър на песента „The End“ на The Doors.

Феновете на Мерилин Менсън отлично знаят, че от време на време той се снима в различни филмови или ТВ продукции. Наскоро, например, той се снима в сериала „Новият папа“. Участвал е и в сериала „Салем“.

Говорейки за римейка на The Stand, самият Стивън Кинг заявява: „Хората, които са въвлечени в това, знаят точно къде отиват. Сценариите са истински динамит. Резултатът ще бъде нещо запомнящо се и вълнуващо. Вярвам, че зрителите ще бъдат пренесени в свят, за който ще се надяват, че никога няма да се случи.“

Една от главните роли в The Stand ще бъде поверена на актьора от „Западен свят“ Джеймс Марсдън, който ще влезе в обувките на ключовия персонаж Стю Редман.