Soundtrack.bg

Излезе първи трейлър на „Форд срещу Ферари“

Вижте първи трейлър на автомобилната драма „Форд срещу Ферари“.

Да се гледат Крисчън Бейл и Мат Деймън в един филм определено не е нещо, което можем да изпуснем. Особено и когато са намесени легендарни брандове от света на автомобилизима, каквито са Ford и Ferrari. Именно поради това, очакваме с интерес лентата „Форд срещу Ферари“, режисирана от Джеймс Манголд.

Лентата разказва за историческото състезание на „24-те часа на Льо Ман“ от 1966 година. Мат Деймън влиза в ролята на бившия пилот и създател на автомобили Карол Шелби, който се опитва да проектира модел на Ford, с който да победи Ferrari в състезанието. За да увеличи шансовете си да го стори, Шелби си осигурява и услугите на чудесния пилот Кевин Майлс, в ролята на когото виждаме Крисчън Бейл. Майлс обаче далеч не е мъж с лесен характер, което предполага сериозни затруднения за Шелби в общуването с него.

Разбира се, шансовете Ford да спечели състезание срещу Ferrari винаги биха били осезаемо малки. Именно поради това, Карол Шелби трябва да изгради невъзможната кола, за да го стори. Именно това следва да бъде един от най-интересните акценти във филма – как точно той подхожда към този процес, при това – разполагайки с твърде малко време.

Колкото до Крисчън Бейл, тук отново виждаме поредната негова изумителна физическа трансформация. След като той качи много килограми за ролята си във „Вице“, където изигра Дик Чейни, сега звездата от „Тъмния рицар“ отново е с десетки килца надолу. Бейл обаче отдавна е доказал, че за него подобни трансформации са нещо съвсем нормално.

„Форд срещу Ферари“ следва да представлява особен интерес за киноманите, интересуващи се и от спортни автомобили. Присъствието на актьори като Мат Деймън и Крисчън Бейл гарантира качество, а режисьорът Джеймс Манголд е познат от работата си по продукции като „Логан“ и „Върколака“. Премиерата на „Форд срещу Ферари“ е насрочена за месец ноември.