Soundtrack.bg

Киану Рийвс на само крачка от вселената на Marvel

Холивудската звезда Киану Рийвс преговаря за участие в един от бъдещите проекти на Marvel.

Кино вселената на Marvel продължава да се развива, а тук вече говорихме за бъдещите планове на компанията, свързани с времето след епичния „Отмъстителите: Краят“. Който си мисли, че Marvel ще забавят темпото в следващите няколко години, се намира в сериозна грешка. Време или място за почивка няма!

Един от новите проекти на Marvel, който ще поеме щафетата в следващите няколко „фази“ от филми, е The Eternals. Предполагаме, че на български ще бъде преведено като „Вечните“. Първият филм за новите супергерои, които, разбира се, далеч не са толкова нови, би трябвало да видим още през следващата година. Още преди време разбрахме, че част от проекта ще бъде суперзвезда от ранга на Анджелина Джоли, както и Кумаил Нанджиани от сериала на HBO „Силициевата долина“.

Според нова информация на изданието MCU Cosmic, за роля в The Eternals вече преговаря и друга голяма звезда на Холивуд – Киану Рийвс.

Това не е първи път, в който Рийвс, чиято кариера отново потръгна със супер успешния франчайз „Джон Уик“, е свързван с участие във филм на Marvel. Отдавна знаем, че той е бил първи избор да изиграе Йон-Рог в „Капитан Марвел“, но графикът му не е позволил това да се случи. В крайна сметка, ролята на Йон-Рог бе дадена на друго голямо име – Джуд Лоу.

Споменава се, че след разминаването му с „Капитан Марвел“, Киану Рийвс отново е изявил желание да участва в проект на Marvel. Сега желанието му може да се сбъдне, именно с предстоящия The Eternals. Все още не е ясно, коя роля в бъдещия филм би могла да бъде поета от звездата от „Матрицата“. Преди се говореше, че той може да изиграе главния злодей във филма – Друиг, който е талантлив воин и желае да придобие още повече мощ. Поне на нас, това ни звучи като една отлична роля за Киану Рийвс. А на вас?