Soundtrack.bg

Трейлърите от седмицата, които трябва да видите

Какво ново от света на киното?

Както вероятно вече добре знаете, всяка седмица ви представяме резюме на най-интересните кино трейлъри за последните седем дни. Винаги е добре да бъдем в крак с всичко ново, което предстои да излезе на голям екран.

И в момента има какво да гледате по кината. Филми като „Годзила“, „Аладин“ и „Рокетмен“ настъпват здраво, като може би вече сте ги гледали. Или поне някои от тях.

Сега обаче насочваме поглед към седем нови трейлъра на чисто нови заглавия, които тепърва ще можем да видим.

Annabelle Comes Home

Няма как и без още един нов хорър, нали така? Този път разглеждаме историята на демонолози, които се опитват да спрат зловеща кукла, обладана от зъл демон. А отлично знаем, че куклите могат да бъдат наистина, наистина зли. Помните Чъки, предполагаме?

In Fabric

Оставаме на вълна хорър с In Fabric. Описанието е малко шантаво, признаваме. Разказва се за обладана рокля, която се предава от човек на човек. И както можете да предположите, случват се куп поразии.

Onward

Всеки анимационен филм на Pixar си е събитие, няма спор относно това. Onward е вълшебна приказка за магичните създания, които живеят в свят, където хората не съществуват. А драконите са просто домашни любимци

Rambo: Last Blood

Легендата за Джон Рамбо официално стига до своя край. Това е петият филм за култовия ветеран от войната във Виетнам, за когото не е проблем да се изправи срещу цяла армия и да спечели. Силвестър Сталоун обещава, че това е наистина последният „Рамбо“ филм, който някога ще видим. Но няма как, героите остаряват.

The Goldfinch

„Щиглецът“ на Дона Тарт е истинска литературна класика, която ще оживее и на голям екран. Феновете на романа изпаднаха в екстаз, след като видяха първия трейлър с участието на Никол Кидман. „Щиглецът“ е носител на награда „Пулицър“, което от своя страна дава предпоставки за забележителен филм.

The Kitchen

Може да ви звучи странно, но това е филм от вселената на DC. В него обаче няма да видим супергерои, а съпругите на гангстери от Кухнята на Ада. Тук те ще изземат функциите на своите мъже, докато са в затвора, действайки на своя глава.

The Lion King

Остава още малко до премиерата на новия „Цар Лъв“, което определено ще е голямо събитие. Ще можем да погледнем на тази велика приказка по един нов начин, подкрепен и от напредъка на технологиите. Нямаме търпение!