Soundtrack.bg

Джони Деп може да не се завърне в следващия „Фантастични животни“

Участието на Джони Деп в следващия филм от франчайза „Фантастични животни“ не е напълно сигурно.

Джони Деп бе едно от главните действащи лица в „Престъпленията на Гриндевалд“ – вторият филм от франчайза „Фантастични животни“, базиран върху вселената на „Хари Потър“. На този етап обаче все още не е на сто процента сигурно, че холивудската звезда ще се завърне в ролята за предстоящия трети филм от поредицата.

Изданието Blast информира, че големите фигури от Warner Bros. все още не са на сто процена сигурни, дали искат Деп в следващия филм. Както можете да предположите, причина за това е сериозно накърненият публичен имидж на актьора, свързан с развода му с Амбър Хърд и отправените към него обвинения за домашен тормоз. Поради това се смята, че някои от шефовете на Warner Bros. са твърдо против завръщането на Деп за следващия филм, тъй като участието му в него накърнява имиджа на цялостната продукция.

Джони Деп има подписан договор за общо пет филма от поредицата „Фантастични животни“. Той вече имаше секундна роля в първия, докато във втория бе едно от главните действащи лица, като името на персонажа му дори бе в заглавието на лентата. Именно поради това, изглежда практически невъзможно Гриндевалд да бъде „изваден“ от сюжета на следващия филм, тъй като той е основният злодей в поредицата. Разбира се, тук съществува възможността Деп просто да бъде заменен от друг актьор, който да поеме ролята на злия магьосник.

Може ли Джони Деп да бъде изваден от „Фантастични животни“?

Все пак, на този етап това са все още спекулации. Факт е обаче, че Джони Деп все още не е получил официално предложение за участие в третия филм от „Фантастични животни“. От друга страна, освен врагове, актьорът има и застъпници на високите етажи на студиото. Сред хората, които защитават участието му във франчайза, е и самата Джоан Роулинг – създателката на „Хари Потър“.

Снимките на третия филм от „Фантастични животни“ все още не са стартирали. Филмът трябва да дебютира на кино екран на 12 ноември 2021 година.