Soundtrack.bg

Вижте промото на следващия епизод на „Игра на тронове“ (ВИДЕО)

Какво да очакваме от следващата серия на „Игра на тронове“?

Четири от шест вече минаха. Остават още само два епизода до финала на „Игра на тронове“, а напрежението сред феновете на шоуто продължава да расте. След като в трети епизод станахме свидетели на епичната битка за Зимен хребет между живите и мъртвите, епизод №4 ни приближи още повече до следващата голяма конфронтация – тази между алианса на Денерис Таргариен и Севера и все още управляващата Кралски чертог Церсей Ланистър.

Четвърти епизод, който Кит Харингтън определи за свой любим, определено предложи не по-малка драма от предходния. Е, да – не видяхме купища батални сцени, както преди седмица, но по всичко изглежда, че това ще ни бъде сервирано в следващата серия.

За съжаление на много фенове, един наистина любим на зрителите персонаж загуби живота си в четвърти епизод. Щом четете тази статия, значи се предполага, че вече сте гледали серията. Но все пак ще запазим политиката си да не ръсим спойлери, тъй че няма да назоваваме въпросния герой по име.

Минути след края на четвърти епизод, HBO вече пусна обичайното промо видео за следващата пета серия. Която ще бъде предпоследна в историята на сериала. Ето го:

О, да – определено ни предстои още един колосален епизод, съдейки по всичко, което се случи в четвъртата серия. Изглежда така, сякаш Денерис все повече губи самообладанието си, а имайки предвид загубите, които понесе, то нищо чудно огънят и отмъщението да връхлетят Кралски чертог както никога досега.

От промото на пета серия виждаме, че нова голяма битка се задава на хоризонта. Гостувайки в толкшоуто на Джими Кимъл, Емилия Кларк заяви, че предстоящият пети сезон е дори още по-голям от третия и епичната битка с белите бродници. Тя дори ни посъветва „да си намерим възможно най-големия телевизор“, за да изгледаме серията както подобава. Е, остава да ѝ се доверим. Определено чакаме с нетърпение.