Soundtrack.bg

Кори Тейлър изпълни кавър на парче на Guns N’ Roses (ВИДЕО)

Кори Тейлър посвири малко Guns N’ Roses за феновете си.

Фронтменът на Stone Sour и Slipknot Кори Тейлър изсвири кавър на един от хитовете на легендарните Guns N’ Roses. Става дума за техния първи сингъл „It’s So Easy“.

Съвсем скоро очакваме Кори и Slipknot да издадат своя следващ албум, но междувременно музикантът не спира да изнася и соло концерти под името Corey Taylor & Friends.

По време на подобен концерт в Грийн Бей Дистилери в Уисконсин, Кори изсвири първия сингъл на Аксел Роуз и компания. Парчето „It’s So Easy“ е част от дебютния албум на великите Guns N’ Roses от 1987 година, носещ името Appetite for Destruction.

Версията на Кори остана сравнително близка до оригинала, а в края на парчето неговият китарист демонстрира какво умее със своето соло.

Вижте:

Иначе феновете на концерта имаха възможността да чуят и други знакови парчета от историята на рок музиката. Кори и бандата му изпълниха и песента „Hot For Teacher“ на Van Halen. За това парче Кори се освободи от китарата си, докато балетът Cherry Bombs, включващ собствената му годеница, танцуваха активно на заден план.

В края на месеца Кори Тейлър ще приключи със своите соло концерти, тъй като той и Slipknot ще стартират подготовка за турнето, с което ще промотират новия си албум. А както вече сме писали, записите по него са били наистина брутални. Едно от участията на Slipknot ще бъде на фестивала Download през юни.

Новият албум на Slipknot ще се появи на бял свят на 9 август. Това ще бъде шести студен проект на маскираната банда, която пред следващата година ще отбележи 25 години от своето създаване. В края на месец октомври Slipknot пуснаха и парчето „All Out Life“, представляващо първи сингъл от предстоящия нов албум на групата. Около бандата не липсват и скандали, след като перкусионистът Крис Фен напусна Slipknot след шумен скандал.