Soundtrack.bg

Вече знаем съдбата на героя на Ед Шийрън в „Игра на тронове“

И тя не е никак, никак приятна…

Сигурно помните, че поп звездата Ед Шийрън получи малка роля в седмия сезон на касовото шоу на HBO „Игра на тронове“. Тогава британският певец влезе в ролята на войник, предвождващ малък отряд от воини на дома Ланистър. Той дори влезе в кратък разговор с един от най-обичаните персонажи в сериала – Аря Старк.

Трудно можем да кажем, че ролята на Ед Шийрън в „троновете“ бе особено запомняща се, но мнозина се запитаха – какво ли се е случило с неговия персонаж в жестокия свят на Вестерос?

Е, оказа се, че съдбата му не е никак приятна.

Тази нощ се състоя премиерата на първи епизод от финалния осми сезон на „Игра на тронове“. А благодарение на един от диалозите в него, ние научихме какво се е случило с героя на Ед Шийрън.

Героят на Ед Шийрън в разговор с Аря Старк

В една от сцените от първия епизод, Брон се забавляваше с няколко момичета, които обсъждаха съдбата на загинали войници на Ланистър. Едно от момичетата разкри, че „рижав войник, носещ името Еди“, е бил изпепелен от един от драконите на Денерис Таргариен.

Е, вече можем да сме сигурни, че Ед Шийрън няма да има второ участие в „Игра на тронове“, тъй като неговият герой вече не е измежду живите.

Самият певец обаче не е и очаквал, че може да получи втори шанс да се снима в шоуто. Самият той бе признал, че не очаква неговият герой да оцелее в бъдеще.

„Всички тези войници – ние бяхме доста млади“, каза той, продължавайки: „Съмнявам се, че той ще успее да оцелее много дълго, ако трябва да бъда честен. Особено когато има дракони в този свят.“

Участието на Шийрън в сериала предизвика някои критики, че ролята му не е била особено въздействаща за публиката. Имайки предвид това, самият той признава, че надали някой ще иска да го гледа отново.

„Мисля, че сме приключили. Никой не иска да ме вижда отново“.