Soundtrack.bg

Създателите на „Игра на тронове“: Някои фенове няма да харесат финала

Създателите на „Игра на тронове“ Дейвид Беньоф и Ди Би Уайс признаха, че някои фенове няма да харесат финала на сериала.

Този уикенд ще се състои премиерата на първия епизод от финалния осми сезон на касовото шоу на HBO „Игра на тронове“. Един от най-обичаните сериали на всички времена ще приключи, като определено това е голямото събитие в света на телевизията за 2019 година.

Милиони хора тръпнат в очакване, какво ще се случи в края на тази шеметна история. Кой ще седне на Железния трон на Вестерос и ще има ли въобще такъв човек? Или може би няма да бъде точно човек? Каквото и да се случи, сигурни сме, че ще бъде вълнуващо.

Създателите на „Игра на тронове“ Дейвид Беньоф и Ди Би Уайс говориха пред Entertainment Weekly, споделяйки, че вероятно на много фенове няма да им хареса какво се случва в края на шоуто.

„Искаме хората да обичат финала. Това означава много за нас. Прекарахме 11 години от живота си, правейки това“, коментира Ди Би Уайс.

„Също така знаем, че без значение какво направим, дори това да е оптималната версия, определен брой хора ще мразят най-добрата от всички версии“.

Остават броени дни до премиерата на осми сезон на „Игра на тронове“

„Не съществува версия на финала, при която всички хора да кажат „Мразя да го призная, но съм съгласен с всеки друг човек на планетата, че това е перфектният начин да го направят“. Това е невъзможна реалност, която не съществува“.

Двамата продуценти обясниха и защо са решили сами да режисират финала на сезона.

„Ако ще подлудяваме някой режисьор, най-добре това да сме ние самите. Поне ако нещо се обърка, той може да вика на мен, а аз да викам на него“, обясни Ди Би Уайс.

Уайс също така допълни, че още преди пет години той и Дейвид Беньоф вече са имали съвсем ясна визия, как точно ще приключи шоуто.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.