Soundtrack.bg

Звезда от „Силициевата долина“ в преговори с Marvel

Актьорът и сценарист Кумаил Нанджиани може да се присъедини към новия проект на Marvel The Eternals.

Актьорът и сценарист Кумаил Нанджиани може да вземе участие в един от бъдещите проекти на Marvel – The Eternals. Нанджиани, който играе в популярни продукции като „Силициевата долина“ и „Зоната на здрача“, вече води преговори със студиото. Ако преговорите между двете страни завършат с успех, Нанджиани ще се присъедини в The Eternals към холивудската звезда Анджелина Джоли, която вече бе привлечена от продукцията.

Все още няма информация, за каква роля точно преговаря Нанджиани. За Анджелина Джоли вече знаем, че красавицата ще влезе в образа на Серси – един от водещите персонажи в историята

Кумаил Нанджиани е 41-годишен актьор, роден в Пакистан. Като актьор той добива популярност с ролята си в комедийния сериал на HBO „Силициевата долина“, където е в образа на Динеш. Наскоро той взе участие и в първия епизод на „Зоната на здрача“, продуциран от носителя на „Оскар“ Джордан Пийл. Ще можем да го гледаме още в първия спиноф към „Мъже в черно“, както и в екшън комедията Stuber с Дейв Баутиста.

Като сценарист Кумаил постига най-големия си успех с филма The Big Sick, за който получава номинация за „Оскар“ в категория „най-добър оригинален сценарий“ на 90-те награди на Академията.

Кумаил Нанджиани в ролята на Динеш в „Силициевата долина“

Режисьор на The Eternals ще бъде китайската режисьорка Клои Жао, докато сценарият е поверен на Матю и Райън Фирпо. Лентата ще бъде част от четвъртата фаза филми на Marvel, след като третата фаза приключи с предстоящия „Отмъстителите: Краят“. От Marvel все още не са ни ориентирали, кога точно бихме могли да очакваме The Eternals. За 2020 година студиото вече е насрочило две дати за свои филми – 1 май и 5 ноември, но тепърва ще видим какво ще можем да очакваме за тях.

На този етап от Marvel отказват коментари, но вероятно ще разберем истината съвсем скоро.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.