Soundtrack.bg

Идрис Елба ще играе в „Отрядът самоубийци“, но не като Дедшот

Идрис Елба ще играе в предстоящия „Отрядът самоубийци“ на DC, но не в ролята на Дедшот.

Вече можем да заявим, че британската кино звезда Идрис Елба със сигурност ще вземе участие в предстоящия филм „Отрядът самоубийци“ на DC. Лентата, която ще бъде режисирана от Джеймс Гън („Пазители на галактиката“), ще бъде своеобразен римейк на излезлия през 2016 година „Отряд самоубийци“. Тогава филмът генерира повече от 700 милиона приходи в боксофиса, но получи слаби оценки от страна на критика и фенове.

Тези дни бе потвърдено, че новият филм ще носи малко по-различно име от предшественика си, а именно – „Отрядът самоубийци“. Лентата няма да бъде продължение на предшественика си, а изцяло нов поглед върху историята. Имайки предвид качествата на Джеймс Гън като сценарист и режисьор, очакванията са новият филм да бъде значително по-добър от предишния.

Едно от големите имена, които се присъединяват към проекта, е Идрис Елба. Очакваше се, че той ще замени Уил Смит в ролята на Дедшот, но в крайна сметка това няма да се случи. На Елба ще бъде дадена изцяло нова роля и нов герой, докато Дедшот ще бъде „запазен“ за Уил Смит, ако той реши да се върне към франчайза в бъдеще.

Все още не се знае кой е героят, който Идрис Елба ще има честта да изиграе на голям екран. В комиксите обаче множество различни персонажи са ставали част от отряда самоубийци, тъй че едва ли за Джеймс Гън ще е голям проблем да намери подходящ персонаж за британеца.

Иначе вече ви информирахме, че Виола Дейвис ще се завърне и за новия филм в ролята на Аманда Уолър. Това ще стори и Джей Кортни в ролята на Капитан Бумеранг. На този етап се очаква потвърждение, дали и Марго Роби отново ще влезе в ролята на Харли Куин – вероятно най-успешно изграденият образ в първия филм.

„Отрядът самоубийци“ ще дебютира на голям екран на 6 август 2021 година.