Soundtrack.bg

Noob Saibot се завърна във вселената на Mortal Kombat

Култовият персонаж Noob Saibot отново е част от вселената на файтинг класиката Mortal Kombat.

Още един култов персонаж бе включен в Mortal Kombat 11 – най-новото издание на популярната файтинг класика, което отново ще ни позволи да изпробваме уменията си както с приятели, така и онлайн.

Молбите на хиляди фенове бяха чути, а разработчиците на играта включиха любим на всички персонаж – Noob Saibot. Той липсваше в предходната версия на играта – Mortal Kombat 10, което бе причина за известно недоволство.

Завръщането на Noob Saibot бе представено посредством зрелищен геймплей трейлър, чрез който играчите добиха представа за начина, по който той ще изглежда, как ще се движи и по какъв начин ще се справя с опонентите си. Междувременно стана и ясно, че Shang Tsung ще бъде първият DLC персонаж в Mortal Kombat 11.

Един от разработчиците на Mortal Kombat Ед Буун говори за историята на персонажа, който стартира съществуването си като скрит боец в Mortal Kombat 2, но за него липсваше по-детайлна история.

От студиото NetherRealm, стоящо зад Mortal Kombat, зарадваха феновете и с още едно разкритие, а именно – наличието на Shang Tsung като DLC персонаж в играта. Този персонаж би трябвало да помните от филма, базиран върху играта, излязъл на екран през 1995 година. В ролята на Shang Tsung отново влиза актьорът Кари-Хироюки Тагава.

Ед Буун добави, че Shang Tsung ще действа и като водач в Криптата на Mortal Kombat, където играчите могат да отключват различно бонус съдържание в играта.

Mortal Kombat 11 излиза на пазара на 23 април, като до премиерата на заглавието ни остава точно един месец. Сред обявените до момента бойци, които ще бъдат достъпни за игра, са Baraka, Cassie Cage, D’Vorah, Erron Black, Kano, Johnny Cage, Jacqui Briggs, Kabal, Skarlet и други. Очаква се обявяването на нови герои да продължи до премиерата на играта. Играчите, които закупят играта на pre-order, ще получат като подарък друг важен персонаж от историята на заглавието – Shao Kahn.