Soundtrack.bg

Трейлърите от седмицата, които трябва да видите

Какво ново от света на киното?

Вече официално се намираме в седмицата на „Капитан Марвел“ – следващият огромен блокбъстър на Marvel. Предполагаме, че или вече сте го гледали, или предстои да го сторите. Има и трети вариант, разбира се – да не харесвате филми за супергерои. Това също е напълно приемливо.

И докато всички говорят за лентата с Бри Ларсън в главната роля, нека погледнем към някои от най-интересните трейлъри на предстоящия кино продукции от изминалата седмица.

Brightburn

Brightburn разказва историята на момче, което пристига на Земята от различно място. Не очаквайте обаче история за супергерои от стилистиката на „Супермен“. Всъщност, обещава да е доста различно от това.

Dark Phoenix

През миналата седмица имахме възможността да видим нов трейлър на следващия филм от вселената на X-Men, но този е малко по-различна версия, разкриваща и някои допълнителни сцени.

Dumbo

Има ли изобщо човек, който да не обича слончето с големи уши, умеещо да лети? Walt Disney ни предоставя нова лайв-екшън версия на „Дъмбо“, а режисьор е не кой да е, а големият Тим Бъртън.

Late Night

Когато леко дразнеща водеща на вечерно шоу научава, че най-вероятно ще бъде уволнена, тя намира точния човек, който може да й помогне в ситуацията – сценаристка, която да се присъедини към екипа ѝ

Master Z: The Ip Man Legacy

Ако ви липсват старите азиатски филми за кунг-фу, може би с радост ще дадете шанс на този тук. Със специално участие в него е и кечистът Дейв Баутиста.

Midsommar

Предполагаше се, че това ще бъде просто поредната лятна ваканция. Е, оказа се нещо много по-страшно. Това ново хорър предложение ще можем да гледаме през август.

Red Joan

Red Joan е шпионска история, базирана върху истински събития. Ветеранката Джуди Денч влиза в ролята на най-дълго служилия агент на КГБ в историята на Великобритания.

Someone Great

Филмът е оригинална продукция на Netflix, разказващ за прохождаща музикална журналистка, която получава мечтаната работа в голямо списание. Не всичко обаче се случва по план.

The Art of Self-Defense

Джеси Айзенберг и Алесандро Нивола са звездите в тази комедия, разказваща ни за момче, което решава да се научи на бойни изкуства. Както можете да предположите, очакват ни някои забавни ситуации.

Tolkien

Вече имаме и втори трейлър на биографичния филм за фентъзи писателя Дж. Р.Р. Толкин. Ако някога сте се чудили, какво е вдъхновило Толкин да напише епични произведения като „Хобит“ и „Властелинът на пръстените“, този филм може да ви даде някои отговори.