Soundtrack.bg

Вижте нови снимки на Том Харди като Ал Капоне

Том Харди е мафиотския бос Ал Капоне във „Фонзо“.

Британската суперзвезда Том Харди влиза в още една свръхинтересна роля в своята кариера. Актьорът от „Венъм“ ще пресъздаде на голям екран един от най-известните мафиотски босове в историята Ал Капоне. Това ще се случи в лентата „Фонзо“ на режисьора Джош Танк.

Тези дни в Instagram профила на Джош Танк се появиха нови снимки от филма, на които можем да видим Харди в ролята на Капоне. Признаваме си, че когато за първи път разбрахме, че британецът ще се превъплъти в ролята на Ал Капоне, бяхме донякъде скептични. В крайна сметка, визуалната прилика между двамата не е особено голяма. Гримьорите на продукцията обаче са свършили страхотна работа, защото Харди изглежда неузнаваем в ролята.

 

View this post on Instagram

 

Dont @ us

A post shared by Josh Trank (@joshuatrank) on

На една от снимките Том Харди е в компанията на още трима мъже от продукцията. Един от тях е Нийл Бренън, чиято роля във филма все още не е известна. Виждаме и Джак Лоудън, който ще изиграе образа на агента от ФБР Крауфърд. Том Харди пък изглежда убийствено в ролята на Капоне, носейки копринена пижама в бургундски цвят.

На друга от снимките виждаме Харди с любимата на Ал Капоне пура в уста.

 

View this post on Instagram

 

Do your taxes

A post shared by Josh Trank (@joshuatrank) on

Освен снимки на Том Харди, Джош Танк пусна снимка и на звездата от „Туин Пийкс“ Кайл МакЛахън, който също има роля в продукцията.

 

View this post on Instagram

 

Fonzo. Suave icon dont @ him

A post shared by Josh Trank (@joshuatrank) on

„Фонзо“ ще пресъздаде последната година от живота на Ал Капоне, когато той е вече 47-годишен и със силно развита деменция. Мафиотът развива заболяването по време на престоя си в затвора Алкатраз, откъдето е пуснат на свобода в последните месеци на своя живот.

Актрисата от „Зелената книга“ Линда Карделини ще изиграе Мае Капоне, докато Мат Дилън и Ноел Фишър също имат роля в лентата.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.