Soundtrack.bg

Джаред Лето пусна първа снимка от площадката на Morbius

Джаред Лето е в главната роля в Morbius – нов спиноф филм от вселената на Спайдър-Мен.

Носителят на „Оскар“ Джаред Лето е главното действащо лице в Morbius – нов спиноф филм за супергерои, базиран върху вселената на Спайдър-Мен. Очаква се лентата да бъде на голям екран през следващата година.

Под снимката, която актьорът от „Отряд самоубийци“ сподели в мрежата, той обяви, че първата седмица от снимките на филма е изминала, като остават още 11.

Morbius е един от персонажите, които никога до този момент не се са появявали във филм за Спайдър-Мен. Този образ обаче е част от неговата вселена. Историята на Morbius разказва за биохимик, който се превръща във вампир вследствие на неуспешен и опасен експеримент. Режисьор на лентата е Даниел Еспиноза. Сценаристи са Мат Сазама и Бърк Шарплес, които са сред създателите на сериала Lost in Space на Netflix.

Към Джаред Лето в проекта се присъединява звездата от Doctor Who Мат Смит, както и актрисата от Pacific Rim и True Detective Адриа Архона. Сред по-познатите имена в проекта е и това на Тайрийз Гибсън, но и за неговата роля в проекта все още нямаме ясна информация.

По-голямата част от 2018 година Джаред Лето отдаде на своята музикална кариера, обикаляйки по турнета със своята рок група 30 Seconds to Mars. Сред последните филми с негово участие са „Отряд самоубийци“ (2016) и Blade Runner 2049 (2017).

Джаред Лето като Жокера в „Отряд самоубийци“

Доскоро имаше планове Лето да получи нова роля на Жокера, който той изигра в „Отряд самоубийци“. Според намеренията на продуцентите, той трябваше да участва във филм, изцяло фокусиран върху този персонаж. Плановете за подобен проект обаче пропаднаха. Говореше се и за друг проект, който да разкаже за странната любов между Жокера и Харли Куин, но и тези планове на Warner Bros и DC на този етап няма да бъдат реализирани.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ПРОМОЦИИ ПРОЛЕТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.