Soundtrack.bg

Ето го! HBO пусна първи трейлър на финалния сезон на „Игра на тронове“

Вижте първия официален трейлър на последния сезон на „Игра на тронове“.

Най-сетне можем да видим дългоочаквания първи трейлър на финалния осми сезон на „Игра на тронове“. Сериалът на HBO се завръща през април с дължина от 6 епизода, които ще сложат край на фентъзи сагата, базирана върху книгите на Джордж Р.Р. Мартин.

„Обещах да се бия за живите. Възнамерявам да спазя това обещание“, казва в един момент от видеото Джайм Ланистър, който в края на миналия сезон напусна Кралски чертог, за да се присъедини към армията на Денерис Таргариен и Джон Сноу. Както знаем, съюзът между Таргариен и Севера, подпечатан и от появилата се любов между Денерис и Джон, се подготвя за най-голямата битка в историята – срещу настъпващата орда от немъртви на Нощния крал. От HBO обещават, че никога до този момент не сме виждали толкова епични батални сцени, заснети на камера. Няма да ви излъжем, ако ви кажем, че просто нямаме търпение да видим тази битка.

Голяма част от първия трейлър се концентрира именно върху подготовката за голямата битка между живи и мъртви. Виждаме кадри с Аня и Санса Старк, с Тирион Ланистър и Церсей. Виждаме и останалите два дракона на Денерис. Сигурно помните, че третият бе поразен от Нощния крал, преминавайки на страната на мъртвите. С любопитство ще проследим и каква ще бъде ролята на Бран Старк в последния осми сезон. Както добре знаем, историята около него и уменията му е, меко казано, интересна. Според една от теориите, възможно е Бран да бъде самият… Крал на нощта. Дали това няма да преобърне всичко?

Осмият сезон на „Игра на тронове“ стартира в ефира на HBO на 14 април. След приключване на сагата, американската мрежа ще продуцира различни спиноф продукции, базирани върху вселената на Джордж Р.Р. Мартин. Можем обаче да очакваме първата от тях най-рано през 2020 година. Вижте повече за актьорския каст на първата от тях.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.