Soundtrack.bg

Вижте новите кадри от „Цар Лъв“, излъчени по време на „Оскарите“

Нови кадри от предстоящия римейк на „Цар Лъв“ успяхме да видим по време на „Оскарите“.

Walt Disney използваха момент, в който почти целият свят гледа, за да покажат нови кадри от предстоящия римейк на класиката „Цар Лъв“.

Това, разбира се, се случи по време на „Оскарите“, които бяха раздадени тази нощ в „Долби Тийтър“.

По време на церемонията бе показан нов ТВ спот на „Цар Лъв“, в който можем да се насладим на нови и красиви кадри от предстоящия римейк на култовата анимация.

Актьорският състав на новия „Цар Лъв“ е пълен със звезди.

Доналд Глоувър влиза в ролята на Симба, докато поп кралицата Бионсе ще озвучи образа на Нала – приятелката на Симба, която впоследствие ще се превърне и в негов партньор. Култовият Джеймс Ърл Джоунс, озвучил Дарт Вейдър в „Междузвездни войни“, този път ще даде гласа си на Муфаса – любящият баща на Симба. Любопитното е, че Ърл Джоунс озвучаваше Мусафа и по време на оригиналния филм от 1994 година. В ролята на злия чичо на Симба Скар ще чуем звездата от „Доктор Стрейндж“ Чиветел Еджиофор. Участие в лентата има и популярният комик Сет Роугън, който ще озвучи Пумба.

Режисьор на лентата е Джон Фаврьо, когото познаваме от работата му по продукции като „Книга на джунглата“. Премиерата на новия „Цар Лъв“ е насрочена за 19 юли.

„Цар Лъв“ е само една от анимационните класики на Walt Disney, която студиото ще представи под формата на римейк в близко бъдеще. Сред продукциите, които ще бъдат направени отново, са „Аладин“, „Дъмбо“, „Мулан“, „Лило & Стич“, „Малката русалка“, „Лейди и Скитникът“, „Питър Пан“ и „Пинокио“.

Очакваме премиерата на новия „Цар Лъв“ през лятото на тази година

Не всичко около римейк плановете на Disney обаче протича по мед и масло. Феновете останаха озадачени от новия джин на Уил Смит в „Аладин“, който изглеждаше малко нелепо по време на трейлъра.