Soundtrack.bg

Netflix закупи правата на нов екшън с участието на Крис Евънс

Екшънът Red Sea Diving Resort ще бъде наличен в каталога на Netflix.

Стрийминг платформата Netflix закупи правата на екшъна Red Sea Diving Resort с участието на Крис Евънс. Американският актьор е най-добре познат с ролята си на Капитан Америка в блокбъстърите на Marvel, но той редовно се снима и в други филми, разбира се.

Един от тях е Red Sea Diving Resort, който най-вероятно ще бъде наличен в каталога на Netflix до края на тази година. Филмът е вдъхновен от реални събития, а негов режисьор е израелецът Гидеон Раф. В лентата Крис Евънс влиза в ролята на израелски правителствен агент, който в началото на 80-те години ръководи тайна операция на Мосад. Целта на операцията е етиопски евреи, бягащи от войната в Судан, да бъдат безопасно прекарани на територията на Израел. Освен Крис Евънс, участие в лентата взимат още имена като Хейли Бенет, Майкъл Кенет Уилямс, Крис Чолк, Бен Кингсли, Грег Кинеар и други.

Крис Евънс е актьор, проявяващ силен интерес към проекти със силна социална и политическа насоченост. Нещо подобно бе страхотният пост-апокалиптичен Snowpiercer на корейския режисьор Бон Джоон-хо. От друга страна, наскоро ви информирахме, че американският актьор ще участва и в нова sci-fi лента на режисьора Антоан Фукуа. Той се е снимал и в по-малки проекти, като например драмата Gifted и романтичната комедия Before We Go.

Крис Евънс в превъзходния Snowpiercer

За съжаление на феновете на Marvel, които го харесват, най-вероятно предстоящият „Отмъстителите: Краят“ ще бъде последният филм, в който Крис Евънс влиза в ролята на Капитан Америка. Неговият договор изтича именно с този филм, като той няма намерение да го подновява. „Отмъстителите: Краят“ ще бъде на голям екран в края на месец април, а всички ние очакваме неповторимо зрелище.

Сред бъдещите проекти на Крис Евънс е още мистериозният трилът Knives Out на Райън Джонсън, който очакваме по кино екраните в края на тази година.