Soundtrack.bg

Крис Евънс ще участва в нов sci-fi филм на Антоан Фукуа

Крис Евънс оставя щита на Капитан Америка, за да поеме нова роля в киното.

Холивудската звезда Крис Евънс оставя за кратко костюма на Капитан Америка във филмите на Marvel, за да вземе участие в нов кино проект. 37-годишният актьор получи главната роля в нов sci-fi проект на режисьора Антоан Фукуа, носещ името Infinite. Филмът е базиран върху книгата The Reincarnationist Papers на писателя Д. Ерик Майкранц.

Историята разказва за мъж, който е преследван от спомените на предишните си два живота. Той разбира, че от векове съществува тайно общество, съставено от хора, които помнят своите предишни животи и използват уменията си, за да променят историята.

Режисьорът Антоан Фукуа е име, което не се нуждае от представяне. Той стои зад проекти като „Тренировъчен ден“, „Крал Артур“ и „Великолепната седморка“. Неговият нов филм ще бъде написан от сценариста Джон Лий Хенкок, който е автор и на сценария на великолепния The Blind Side.

През месец април ще можем отново да гледаме Крис Евънс в ролята на Капитан Америка, тъй като той е с водеща роля в предстоящия блокбъстър на Marvel „Отмъстителите: Краят“. Както самият Евънс бе разкрил преди време, очаква се това да е неговата последна роля като един от най-популярните супергерои в историята. Договорът на Евънс с Marvel и Walt Disney приключва, като на този етап той няма желание да го продължи. Наскоро Евънс се снима и в лентата Knives Out на режисьора на „Междузвездни войни“ Райън Джонсън, който ще можем да гледаме на кино екран през есента. Очаква се Крис Евънс да участва и в драмата The Devil All the Time на Netflix, където ще гледаме и настоящия Спайдърмен Том Холанд.

Но всичко по реда си. Засега с най-голямо нетърпение очакваме да гледаме Крис Евънс в масивния „Отмъстителите: Война без край“, който ще бъде на кино екран на 26 април. А имайки предвид начина, по който свърши предишния филм от франчайза, определено имаме причина да бъдем нетърпеливи.