Soundtrack.bg

Шеф на HBO: Ще останете доволни от финала на „Троновете“

Програмният директор на HBO Кейси Блойс обеща, че ще останем доволни от финала на „Игра на тронове“.

С наближаването на месец април, започваме все по-често да говорим за „Игра на тронове“ и предстоящата премиера на последния 8-и сезон на касовото шоу на HBO. Вълшебната фентъзи приказка на Джордж Р.Р. Мартин ще стигне до своя финал, поне в телевизионния си вариант. Но не и напълно, защото след това ще можем да видим и спиноф продукции, базирани върху оригиналния сериал.

Програмният директор на HBO Кейси Блойс също говори за предстоящия финал на „Игра на тронове“, обещавайки на феновете, че те ще останат доволни от видяното. Блойс смята, че екипът, стоящ зад сериала, е свършил прекрасна работа, що се отнася до финалния осми сезон на шоуто.

„Единственото нещо, което мога да кажа, като фен на шоуто, е че тези хора свършиха брилянтна работа, що се отнася до неговия финал. Всичко е напълно задоволяващо очакванията ни, както в драматичен, така и в емоционален план“, цитиран бе Блойс от изданието Deadline.

„Напълно вярвам, че феновете ще бъдат наистина, наистина щастливи с начина, по който всичко приключва“, добави той.

Подобно мнение изрази и изпълнителният директор на HBO Ричард Плеплър, който заяви, че е възхитен от последните шест епизода на „троновете“. Той добави, че „всички трябва да очакват изключителна история и вълшебна, вълшебна продукция.“

Междувременно актрисата Мейси Уилямс, играеща ролята на Аря Старк, заяви, че най-вероятно феновете няма да бъдат щастливи от факта, че любимият им сериал приключва.

Кит Харинтън, играещ Джон Сноу, от своя страна сподели, че феновете ще останат „емоционално разкъсани“ от това, което предстои да видят.

Последният осми сезон на „Игра на тронове“ стартира в ефира на HBO на 14 април 2019 година. На този етап е потвърдено, че HBO подготвя един спиноф сериал, който ще наследи „Троновете“ в ефира на американската ТВ мрежа. Повече за актьорите в него можете да видите тук.