Soundtrack.bg

Обявиха името на шестия „Терминатор“

Новият филм от франчайза „Терминатор“ ще носи името Dark Fate.

Предстоящият шести филм от поредицата „Терминатор“ вече си има име. Легендарният Джеймс Камерън е в ролята на продуцент на филма, който ще бъде режисиран от Тим Милър („Дедпул“). Лентата ще носи заглавието Terminator: Dark Fate, разкри лично Камерън в интервю за Yahoo.

На този етап не знаем кой знае колко за филма, освен че Арнолд Шварценегер ще се завърне на екран, а същото важи и за Линда Хамилтън, която отново ще влезе в образа на Сара Конър. Роля в продукцията има и Макензи Дейвис, която доби популярност с ролите си в продукции като „Марсианецът“ и „Блейд Рънър 2049“. Участие ще вземат още Габриел Луна, Наталия Рейес и Диего Бонета.

Още през 2017 година Джеймс Камерън заяви, че следващият филм от франчайза ще продължи историята от първите два филма, без да се взимат предвид разочароващите продължения, снимани впоследствие. „Представяме си, че останалите филми са просто един лош сън“, заяви тогава Камерън, визирайки всички филми, снимани след „Терминатор“ 2.

Първоначално филмът трябваше да излезе на кино екран през лятото на тази година, но датата му за премиера бе изтеглена напред във времето за 22 ноември.

Линда Хамилтън се завръща в ролята на Сара Конър

Разбира се, сред най-важните новини, свързани с филма, е завръщането на Линда Хамилтън като Сара Конър. Хамилтън бе една от големите звезди на първите два филма, имайки основна роля в техните сюжети. Тя така и не се снима в последвалите продължения, които ще бъдат тотално игнорирани в новата лента. От голяма важност за историята ще бъде и ролята на Макензи Дейвис, но тепърва ще разберем повече за нейния персонаж.

Можем да се надяваме, че няма да останем разочаровани след поредното продължение на този култов екшън франчайз. Последният филм от поредицата – Terminator Genisys по-скоро обърка феновете, отколкото да ги зарадва. Сега обаче очакваме нещо далеч по-добро.