Soundtrack.bg

Даниел Радклиф разкри кой е любимият му „Хари Потър“ филм

Кой е любимият „Хари Потър“ филм на… Хари Потър?

Няма никакъв спор, че когато чуем името на Даниел Радклиф, винаги се сещаме първо за „Хари Потър“ – невероятната поредица на Джоан Роулинг. Британският актьор порасна буквално пред очите ни, снимайки се във всичките осем филма от екранизацията на романите.

Участвайки в рубрика на изданието WIRED, отговаряйки на въпроси на фенове, Даниел Радклиф разкри кой е любимият му от осемте филма. Самият той призна, че отговорът му може да изненада мнозина.

Британецът заяви, че макар и да обича последния филм от поредицата, негов любим остава „Орденът на феникса“.

„Обичам последния, но също така наистина обичам и петия, който не е любим на мнозина, както осъзнавам“, коментира Радклиф, добавяйки: „Обичам го заради връзката между Хари и Сириус. Също така, в този филм получаваме много и от Гари Олдман.“

„Това бе любимият ми. Вероятно и любимият ми за заснемане. Прекарахме си наистина, наистина добре, докато го снимахме. Тъй че да – любими са ми петият и седмият, част втора“.

Днес малкото момче вече е пораснало. Даниел Радклиф е вече 29-годишен, продължавайки да се снима в различни игрални филми. През миналата година той участва в екшъна Beast of Burden, а преди това и в продукции като Jungle и Imperium.

Даниел Радклиф като Хари Потър

Иначе от вселената на „Хари Потър“ не спират да пристигат новини. Наскоро научихме, че стартът на снимките на третия филм от поредицата „Фантастични животни“ е отложен. Снимането на продължението на „Престъпленията на Гринделвалд“ трябваше да стартира през лятото, но това бе отложено във времето.

Очаква се снимките да започнат през есента. Надявахме се, че ще можем да гледаме третия филм от франчайза през 2020 година, но на този етап не е ясно, как забавянето на снимките ще повлияе на датата за премиера на лентата. „Престъпленията на Гринделвалд“ завърши по начин, който определено ни кара да очакваме с нетърпение следващия филм.

Константин Симидчийски

Константин е роден и живее в София, макар и тя често да го вбесява до крайност. Пада си по тривиални неща като музика, кино, литература, спорт, видео игри и всичко останало, което може да запълни свободното му време по един смислен начин. Обича и котки, дори и когато те не го обичат.

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.