Soundtrack.bg

Мейси Уилямс ще участва в трилъра The Owners

Звездата от „Игра на тронове“ ще участва в трилъра The Owners.

Участието в „Игра на тронове“ отвори пътя към славата за мнозина актьори. В това число влиза и младата британка Мейси Уилямс, изпълняващо отлично ролята на Аря Старк – една от дъщерите на Нед Старк.

The Hollywood Reporter информира, че Уилямс ще вземе участие в трилъра The Owners, който ще бъде режисьорски дебют за Юлиъс Берг. Действието във филма ще се развива през 90-те години на миналия век. Мейси Уилямс ще влезе в ролята на млада жена, живееща в провинциална Англия. Тя се оказва в истински кошмар, когато приятелят ѝ извършва обир, но нещата се объркват жестоко.

Автори на сценария са самият Юлиъс Берг и Матийо Гомпе. Историята е базирана върху комикс на артиста Hermann. Очаква се стартът на снимките да бъде даден тази пролет в Кент, а снимки ще има и в красиво и изолирано имение от Викторианската епоха.

Вижте нови снимки от предстоящия последен сезон на „Игра на тронове“.

Както споменахме, кариерата в киното на Мейси Уилямс започва да се развива все по-добре. Младата актриса ще може да бъде видяна в предстоящия X Men: The New Mutants, режисиран от Джош Буун. Участие ще вземат още Аня Тейлър-Джой, Чарли Хийтън и други.

„Много съм горд, че Мейси Уилямс влиза в актьорския състав на The Owners. Тя вече има богат опит, което ще внесе страхотна сила и енергия на персонажа ѝ. Сценарият обещава да видим един наистина напрегнат трилър“, сподели режисьорът Юлиъс Берг при представянето на проекта.

Героинята на Мейси Уилямс – Аря Старк, е един от малкото ключови персонажи, оцелели от първия до последния сезон на „Игра на тронове“. Все още на едва 21 години, можем да сме сигурни, че в бъдеще ще чуваме все по-често нейното име. В едно от интервютата си в последно време, Мейси призна, че повечето филми в днешно време не представляват интерес за нея. Тя добави, че съжалява за слабото финансиране на независимото кино.