Soundtrack.bg

HBO пусна снимки от финалния сезон на „Игра на тронове“

HBO ни позволи да надникнем към предстоящия финален сезон на „Игра на тронове“.

Остават само два месеца до премиерата на финалния сезон на „Игра на тронове“. Последният 8-и сезон на касовия сериал на HBO ще дебютира в ефир през април, привличайки вниманието на милиони фенове от цялото земно кълбо. И след като хората не видяха така желания трейлър по време на Супербоул, сега от американската ТВ мрежа ни зарадваха със свежа порция изображения от предстоящия сезон.

Ако се чудите какво се случва с любими герои като Джон, Денерис, Тирион, Санса, Аря и не толкова любими като Церсей, сега можем да надникнем към техния вътрешен свят, благодарение на снимките.

На първата от тях виждаме влюбените Джон Сноу и Денерис Таргариен, които се гледат по начин, по който само две влюбени гълъбчета могат да се гледат.

Разбира се, всички знаем, че в края на седми сезон стана ясно, че Денерис е всъщност леля на Джон. Разбира се, те двамата още не го знаят. Но когато го узнаят? По-важното е, дали тяхната коалиция ще съумее да спре марша на белите бродници, които успешно успяха да преминат през Вала.

Хвърляме поглед и към Тирион Ланистър, който отново влиза в новия сезон като доверената дясна ръка на Денерис. Все още е мистерия онзи поглед, който Тирион хвърли по посока стаята на Джон и Денерис в края на миналия сезон. Какво точно минаваше през главата му? Предполагаме, че ще разберем. Мнозина смятат, че той всъщност ще предаде Денерис. На снимката той действително изглежда угрижен.

Хвърляме поглед и към Джайм Ланистър, който в края на седми сезон се противопостави на своята сестра и настоящ владетел на Кралски чертог Церсей. След като в края на сезона той изостави сестра си, сега виждаме Джайм с броня на Старк. Сигурно помните пророчеството, че Церсей ще бъде убита от братска ръка. Дали пък това няма да бъде именно Кралеубиеца?

Виждаме и Церсей, която остана напълно сама в Кралски чертог, без нито един близък човек до себе си. Кралицата сякаш не изглеждаше докрай убедена, че трябва да се присъедини към Джон и Денерис в битката срещу белите бродници. Дали все пак няма да промени мнението си?

Но ако зависи от Аря Старк, Церсей изобщо няма да доживее, за да влезе в битката. Защото тя е в онзи списък на Аря, който вече започна да намалява откъм имена, които трябва да срещнат смъртта. А както знаем, Аря вече не е момиче, а вещ убиец, който може да отнеме всеки живот.