Soundtrack.bg

Новият албум на AC/DC е завършен

AC/DC приключили работа по новия си албум?

Рок легендите AC/DC са завършили работа по своя нов албум. Това поне твърди радиоводещият Един Трънк, който базира информацията си на източници, близки до австралийската банда.

Наскоро ви информирахме, че Брайън Джонсън отново е част от групата. Друга голяма новина е, че новият запис на AC/DC ще включва рифове на покойния китарист Малкълм Йънг, записани още преди време.

Водещият Еди Трънк коментира случващото се около AC/DC със свой слушател, заявявайки, че разполага „с много надежден източник“, който му е споделил какво се случва около групата.

„Той ми заяви, новият им албум е завършен. Те отидоха в това студио в Канада и записаха всичко“, сподели Трънк.

Попитан дали е вярно, че музика от покойния Малкълм Йънг ще присъства в албума, Трънк отвърна: „Малкълм има много записани неща, върху които те работиха. Някои от тях ще бъдат вкарани в записа“.

Еди Трънк добави, че на този етап не разполага с информация, кога бихме могли да чуем най-новия албум на легендарната банда от Сидни. Той обаче сподели, че на този етап групата няма планове за ново турне.

Фронтменът на Guns N’ Roses Аксел Роуз зае мястото на вокалиста Брайън Джонсън, след като последният получи лекарска забрана да участва в турнетата на групата. „Ако те ме искат, вътре съм“, коментира Роуз в интервю през 2016 година. Повечето отзиви за представянето на Аксел Роуз бяха положителни, като той остави отлични впечатления като фронтмен на AC/DC. Остава да видим, дали групата отново би прибегнала до неговите услуги в бъдеще.

Следващият албум на AC/DC ще бъде 17-и поред за рок динозаврите. За последно те издадоха албума Rock or Bust през 2014 година. Австралийците са една от най-големите и успешни рок групи в историята на музиката, за което свидетелстват повече от 200 милиона продадени албума в цял свят. Те са част от класацията на списание Rolling Stone за 100-те най-велики артисти на всички времена.