Soundtrack.bg

Рапърът Machine Gun Kelly ще участва в ново парче на Motley Crue

Хип-хоп звездата Machine Gun Kelly обединява сили с рок легендите Motley Crue за съвместно парче.

Връзката между хип-хоп изпълнителя Machine Gun Kelly и рок легендите Motley Crue става все по-силна. MGK, който е с истинско име Колсън Бейкър, бе избран да играе барабаниста Томи Лий в предстоящия биографичен филм, посветен на Motley Crue – The Dirt. Освен всичко това, сега Бейкър и бандата ще осъществят още един кросоувър между рока и хип-хопа, записвайки съвместно парче. То ще бъде част от саундтрака на лентата.

Новината бе потвърдена от басиста на Motley Crue Ники Сикс, който отговори на въпрос на фен в социалната мрежа Twitter. Той обяви, че парчето с Machine Gun Kelly ще бъде пуснато „наистина скоро“, пояснявайки, че песента е написано специално за The Dirt.

За Machine Gun Kelly актьорският занаят не е нещо ново. Той бе част от сериала Roadies, а освен това наскоро го гледахме и в хитовата продукция на Netflix „Кутия за птици“. С интерес ще проследим и трансформацията му в Томи Лий – един от най-скандалните музиканти в историята на рока.

През октомври Ники Сикс обяви в социалните мрежи, че момчетата от Motley Crue отново са в студиото, записвайки нови парчета. Тогава той обеща, че феновете ще останат доволни от новия материал.

Machine Gun Kelly попадна през миналата година в центъра на вниманието, влизайки в лирическа вражда с рап легендата Eminem. Тогава Slim Shady спомена името на MGK в своя албум Kamikaze, а Kelly му отговори с трака „Rap Devil“.

Както и се очакваше обаче, отговорът на Eminem не закъсня.

Slim Shady пусна специално предазначен за Machine Gun Kelly трак, който кръсти „Killshot“. Тогава повечето критици и фенове се обединиха около мнението, че Eminem е успял да спечели тази лирическа битка.