Soundtrack.bg

Мадона разкри първата дума, която е казала, излизайки от комата

Мадона сподели коя е първата дума, която е изрекла след като се е събудила от „преживяване близо до смъртта“ в болницата миналата година.

Поп звездата се сблъска с животозастрашаващ здравословен проблем през юни, след като се бори с „тежка бактериална инфекция“, която доведе до нейното приемане в интензивното отделение.

Близките ѝ споделили, че първоначално са се „подготвяли за най-лошото“, когато тя се разболяла.

Оттогава тя се е възстановила напълно, но беше принудена да отложи американските си концерти от „The Celebration Tour“ миналата година и вместо това да започне турнето си в Европа.

Откривайки първите от петте изпълнения в Kia Forum в Лос Анджелис в понеделник (4 март), Мадона си спомни как „буквално не можеше да ходи от леглото си до тоалетната“ по време на болестта си.

Тя благодари на „много специален човек“ в публиката, нейният лекар д-р Дейвид Агус. „Звънях му през ден и го питах защо нямам енергия, кога ще ми се върне енергията, кога ще се почувствам отново себе си, кога ще мога да се върна на турне.

„Всичко, което той казваше, беше: ’Излез на слънце, имаш нужда от витамин D и бъбреците ти ще продължат да работят’.“

Тя продължи да разказва за събуждането си от комата и първите думи, които е изрекла.

„Не знаех четири дни, защото бях в изкуствена кома, но когато се събудих, първата дума, която казах, беше „Не“, сподели тя, според асистента си.

„И съм почти сигурна, че Бог ми казваше: ’Искаш ли да дойдеш с нас? Искаш ли да дойдеш с мен? Искаш ли да тръгнеш по този път?’ А аз казах: „Не, не“.

„Не знаех кога ще мога отново да се изправя и кога ще мога отново да бъда себе си“, добави тя. „Странно беше най-накрая да не се чувствам като контролираща всичко. Това беше моят урок – просто да се пусна на течението.“

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.