Soundtrack.bg
Кори Тейлър

Проблеми със здравето измъчват Кори Тейлър

Фронтменът на Slipknot Кори Тейлър обяви, че поради здравословни причини се налага да отложи предстоящото си соло турне на територията на Северна Америка.

През тази година Кори щеше да изнесе серия от солови концерти пред феновете си, посещавайки градове като Ню Йорк, Атланта и Торонто. Тези дни обаче Кори обяви в социалните мрежи, че турнето му няма да се осъществи поради здравословни проблеми.

Легендарният метъл музикант написа: „Тъжно ми е, но трябва да обявя отмяна на моето турне в Северна Америка. През последните няколко месеца моето ментално и физическо здраве се влошаваше. Сега стигнах до момент, в който не е здравословно за мен и семейството ми да пътувам“.

„Знам, че това решение ще дойде като шок за някои и може да се смята за непопулярно от други – но след като внимателно погледнах къде съм и накъде отивам, трябва да се отдръпна и да бъда у дома със семейството си за времето. Тези от вас, които са закупили билети и VIP пакети за това предстоящо състезание, ще получат пълно възстановяване.“

„Изпращам любовта си към феновете, групата ми, семейството и приятелите ми и всички, които ми помогнаха да стигна дотук досега“, продължи той. „Обещавам, че правя всичко възможно, за да бъда толкова здрав, колкото мога. Дотогава се извинявам на всички, които щяхме да видим по време на турнето – и се надяваме, че ще ви видим отново по-нататък“.

Преди време Кори Тейлър говори публично за битката си с посттравматичния синдром и колко трудно му е да се справи с това. В неговия втори албум CMF2 дори има песен „Post Traumatic Blues“, която говори за преживяванията му в тази насока.

„Това беше една от онези песни, които не исках да са само за мен и моите преживявания – исках да бъде мост между хората, които се справят с посттравматично стресово разстройство, и хората, които отчаяно се опитват да разберат нюансите на това, което хората трябва да преминат“, каза той. „Това е една от причините, поради които заболяването разкъсва семейства и остава толкова недиагностицирани толкова много години – никога не разпознахме дъгата от симптоми и проблеми, които идват с него.“

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.