Soundtrack.bg

Крис Хемсуърт: Беше депресиращо Скорсезе и Тарантино да критикуват Marvel

Звездата от Marvel Крис Хемсуърт призна, че за него е било „депресиращо“ да чуе как легендарни режисьори като Куентин Тарантино и Мартин Скорсезе критикуват филмите на известния комиксов гигант.

През 2019 година Мартин Скорсезе направи противоречив коментар, че филмите на Marvel „не са истинско кино“, а по-скоро му приличат на увеселителни паркове. Скорсезе тогава също така заяви, че според него продукциите на Marvel се отразяват негативно на стандартните филми, които не са част от големи франчайзи.

Междувременно Куентин Тарантино бе споделил мнение, че според него актьорите от филмите на Marvel „не са истински кино звезди“. Тогава той заяви: „Всички тези актьори станаха известни, играейки героите си. Но те не са истински кино звезди, разбирате ли? Капитан Америка е звездата. Тор е звездата. Имам предвид, аз не съм първият, който казва това“.

Пред GQ Крис Хемсуърт призна, че е останал натъжен от тези коментари на двамата големи режисьори.

Той заяви: „Беше супер депресиращо да чуя всичко това. По всичко изглежда, че те са двама от героите ми, с които никога няма да имам възможността да работя. Явно изобщо не са ми фенове“.

Крис Хемсуърт в ролята на Тор

Хемсуърт добави: „Аз обаче съм благодарен, че бях част от нещо, което накара хората да не излизат от кино салоните. Сега, дали тези филми въздействат лошо на останалите или не – това не зная“.

Крис Хемсуърт изигра Бога на гръмотевиците в доста от филмите на Marvel, като за последно той стори това през 2022 година в „Тор: Любов и гръмотевици“. Скоро ще можем да го гледаме и в продължението на екшъна Extraction на Netflix, където го виждаме в ролята на наемник, който унищожава враговете си в стил „Рамбо“. Очаква се филмът да бъде съвсем скоро наличен в платформата на Netflix – 16 юни. Хемсуърт ще участва и в предисторията на „Лудия Макс“, рамо до рамо с Аня Тейлър-Джой и Том Бърк.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.