Soundtrack.bg
Карибски пирати

Walt Disney обмислят възраждането на „Карибски пирати“

Disney работи върху съживяването на франчайза „Карибски пирати“, според изпълнителния директор на компанията, който потвърди новината в интервю.

Президентът на Walt Disney Studios Motion Picture Production Шон Бейли каза в интервю за The New York Times, че рестартирането на „Карибски пирати“ е приоритет за компанията, наред със създаването на нови версии на много от нейните анимационни класики в live action вариант, като последният е „Малката русалка“.

„Смятаме, че имаме наистина добра, вълнуваща история, която почита филмите, които са излезли преди, но също така има какво ново да кажем“, каза Бейли.

Въпреки това, когато става дума за това Джони Деп да се върне в ролята на капитан Джак Спароу и отново да командва Черната перла, той каза, че „не може да се ангажира със становище на този етап“.

Миналата година бе съобщено, че Джони Деп е напуснал „Карибски пирати“ без намерение да се връща. Актьорът беше замесен в съдебно дело за клевета на стойност 100 милиона долара заради публикация, написана от бившата му съпруга Амбър Хърд във The Washington Post за домашното насилие, за което се твърди, че е станало по време на връзката им, което той спечели.

Докато беше подложен на кръстосан разпит по време на процеса, Деп призна, че Disney са го изхвърлили от „Карибски пирати“ шест дни след публикуването на статията. Той отиде толкова далеч, че каза, че „нищо на тази земя“ няма да го накара да повтори ролята си на Джак Спароу за Дисни.

Джери Брукхаймър, дългогодишен продуцент на филмите „Карибски пирати“, каза, че Деп не е свързан с шестия филм и неговото продължение, но отсъствието му от франчайза остава несигурно. „Бъдещето предстои да бъде решено“, каза той тогава.

„Карибски пирати“ е една от най-успешните поредици в историята на киното. Филмите от нея са заработили над 1 милиард долара в световния боксофис, а дали поредицата ще бъде възродена? Най-вероятно отговорът е „да“.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.