Soundtrack.bg

Обещано: Limp Bizkit няма да чакат 10 години за следващия си албум

Ню метъл легендите Limp Bizkit обещаха, че този път няма да им отнеме цели 10 години, преди да издадат следващия си студен албум.

През 2021 година Bizkit издадоха последния си засега студиен проект Still Sucks, като той бе пуснат с точно 10 години разлика сравнено с Gold Cobra от 2011 година. Това не се хареса никак на феновете на бандата, които трябваше доста да почакат, преди да чуят нещо ново от Фред Дърст и компания. Цяло десетилетие.

Сега обаче китаристът Уес Борланд обеща, че този път нещата ще бъдат различни в това отношение и няма да чакаме толкова дълго.

Пред списание Guitar World Борланд посочи: „Говорим за това през цялото време и на всеки саундчек, защото през тази година сме постоянно по турнета.“ Според Борланд, в бандата все по-усилено се говори за правенто на нови записи.

Той добави: „Искаме да записваме, дори говорим за някаква дестинация, където да отидем и да го правим през следващата година. Разглеждаме идеи за места, така че нова музика… определено да!“

Говорейки за дълголетието на Limp Bizkit като група, Борланд коментира: „Това нещо продължава вече толкова време. Първоначално мислехме, че няма да се застоим повече от няколко години, а аз самият ще отида в училище за изкуства и ще се похваля „Веднъж бях в банда!“ Но 27 години по-късно, все още сме в играта, което е наистина лудо. Може да се каже, че повече от половината ми живот съм част от Limp Bizkit. Разбираме се по-добре от всякога. Никой не приема нищо за даденост. Просто сме щастливи и не спираме да се забавляваме“.

Е, това определено са добри новини за феновете на Limp Bizkit, които в един момент не бяхме сигурни, че ще продължат  да съществуват. Сега обаче Уес Борланд ни даде доста повече поводи за оптимизъм, а ние нямаме търпение да видим какво ще ни предложат Bizkit в следващите няколко години.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.