Soundtrack.bg
slipknot

Новият албум на Slipknot дебютира под №2 в чарта Billboard 200

Новият албум на Slipknot The End, So Far дебютира под №2 в най-престижната класация за музикални албуми в света – Billboard 200. В този ред на мисли можем да потвърдим, че новият запис на метъл бандата вече се радва на завиден успех.

На този етап Slipknot остават единствено зад Bad Bunny и неговия албум Un Verano Sin Ti, който вече 13 поредни седмици е „окупирал“ първата позиция в чарта Billboard 200. Остава да видим дали Кори Тейлър и компания няма да успеят да изместят пуерториканския изпълнител от лидерската позиция. За това трябва да помогнат феновете на групата, които следва да слушат и купуват новия запис, за да му помогнат да се изкачи до първото място.

Още миналата година Slipknot започнаха да „загряват“ публиката за новия си албум, представяйки сингъла „The Chapeltown Rag“. Той бе последван от още две песни – „The Dying Song (Time to Sing)“ и „Yen“, с което американската група увеличи допълнително интереса към The End, So Far – техният седми студиен албум до момента. Това е и шестият албум на Slipknot, който успява да влезе в Топ 10 в чартовете.

От Billboard посочват, че The End, So Far е и най-успешният хард рок албум на последните седем месеца, следвайки успеха на Impera на Ghost, който бе представен през март и също се представи повече от добре в класациите.

The End, So Far дебютира на пазара в края на миналия месец, като албумът съдържа 12 песни и излезе под шапката на лейбъла Roadrunner. Самият Кори Тейлър определи записа като „по-твърда версия“ на албума им Vol. 3: The Subliminal Verses от 2004 година.

Това е траклистът на The End, So Far:

1. Adderall
2. The Dying Song (Time To Sing)
3. The Chapeltown Rag
4. Yen
5. Hivemind
6. Warranty
7. Medicine For The Dead
8. Acidic
9. Heirloom
10. H377
11. De Sade
12. Finale

А вие харесахте ли новия албум на Slipknot? Оставете ни мнение под статията в социалните мрежи.