Soundtrack.bg

Фронтменът на Five Finger Death Punch шокиращо обяви, че се оттегля

Фронтменът на супер успешните Five Finger Death Punch успя да шокира всички фенове на бандата. Той шокиращо обяви, че ще се оттегли от хеви метъла, след като запише още един албум с групата.

Иван Муди, когото наскоро отново гледахме у нас, направи изявлението си по време на концерт на Five Finger Death Punch в Денвър – неговият роден град.

Говорейки пред публиката, Иван Муди сподели, че една от основните причини за решението му е желанието да прекарва повече време със семейството си.

В Денвър той заяви: „Исках да ти кажа това… И никой друг в света не знае, Денвър, така че оттук ще започне всичко. И какво ще правите с него зависи от вас. През последните 15 години от живота си обиколих света, видях всяка страна, всеки град на тази планета поне два пъти. това е факт И през това време, както много от вас родители знаят… пропуснах много време с моите деца. Така че днес сключих сделка с тях и ще се придържам към нея. След тази година ще направя още един албум с Five Finger Death Punch и след това се оттеглям от хеви метъла.“

Тук трябва да подчертаем, че Иван Муди се оттегля от хеви метъла, а не от музиката като цяло. Много фенове веднага заподозряха, че той може да се ориентира към кариера в кънтри музиката. През 2019 година той направи кавър на песента „Blue on Black“ на Кени Уейн Шепърд, а през същата година направи и колаборация с певеца Кори Маркс.

Това обаче не е първият път, когато Иван Муди обявява оттеглянето си от Five Finger Death Punch. През 2017 година той направи подобно изявление на концерт в Нидерландия, но скоро след това се завърна. Не е тайна, че Муди имаше и сериозни проблеми с алкохола, като той премина през сериозна рехабилитация, за да се справи с този си порок.