Soundtrack.bg

Потвърдиха продължението на „Константин“ – Киану Рийвс се завръща

Киану Рийвс се завръща във филмите за супергерои. Той обаче няма да се включи в нов проект, а ще повтори ролята си на Джон Константин в продължение на лентата от 2005 година.

Джон Константин е комиксов герой на DC, който действа в света на свръхестественото. Преди 17 години Рийвс му вдъхна живот на големия екран, а макар и малко късно, Warner Bros решиха да направят продължение на филма. Освен Киану, за продължението на филма ще се върне и друга ключова фигура – режисьорът Франсис Лорънс.

В света на „Константин“ се разказва за старата като света битка между доброто и злото. Джон Константин знае как да се бори срещу демоните от Ада, като самият той може да пътува между двата свята. Самият той търси изкупление за големия си грях, а именно – че в младите си години е направил опит за самоубийство.

Сценарист на „Константин“ 2 ще бъде Акива Голдсман, който е и продуцент на проекта. Сред продуцентите е и добре познатият Джей Джей Ейбрамс. На този етап е твърде рано да се говори за евентуална дата на премиерата, нито пък за допълнителни имена в актьорския състав. Определено обаче за феновете на Джон Константин това е страхотна новина – те отдавна искаха продължение на филма от 2005 година.

Така Киану Рийвс отново се захваща с продължение на стар свой проект. Напомняме ви, че наскоро той се снима в четвърти филм от „Матрицата“, изненадващо за всички.

Още преди две години режисьорът Франсис Лорънс потвърди, че има силно желание да заснеме продължение на „Константин“.

„Наскоро говорихме за това“, каза Лорънс. „Тази идея винаги е била с всички нас, защото всички обичаме филма и особено като осъзнаваме, че има истински култ към този филм, би било забавно да го направим. Киану, Акива и аз всъщност сме говорили много за това.“

Е, вече чакаме допълнителни новини за проекта, защото определено ще го гледаме.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.