Soundtrack.bg

Дани Де Вито смята, че неговият Пингвин е по-добър от този на Колин Фарел

Дани Де Вито смята, че неговата версия на Пингвина е по-добра от тази на Колин Фарел, която видяхме в последния филм за Батман.

Де Вито е харесван от феновете по много причини, но една от тях е, че винаги казва това, което мисли – една черта, която не всички притежават. Актьорът ветеран даде интервю, в което каза, че харесва колегата си Колин Фарел, но все пак смята, че неговата версия на Озуълд Кобълпот от филма „Батман се завръща“ на режисьора Тим Бъртън от 1992 година.

Във въпросното интервю Де Вито сподели: „Колин Фарел? Обичам го! Той е фантастичен, но моят Пингвин бе по-добър от неговия. Но той е добър човек, няма спор в това“.

Няма спор, че версията на Пингвина на Дани Де Вито е един от най-иконичните образи в цялата история на филмите на DC. Американският актьор изпълни перфектно визията на режисьора Тим Бъртън и спечели завинаги любовта на феновете.

Трябва обаче да отчетем, че Пингвина на Колин Фарел също бе наистина добър. Поради това не е изненадващо, че образът му ще получи собствен спиноф сериал, който ще можем да гледаме в стрийминг платформата HBO Max. Там Фарел ще има възможността да продължи да играе един от най-знаковите злодеи на Готъм след представянето си в „Батман“ на режисьора Мат Рийвс.

Иначе новината около Дани Де Вито е, че се очаква той да играе в предстоящия филм за Херкулес на известния британски режисьор Гай Ричи. Сигурно помните, че той изигра персонажа Фил в анимационната версия на филма, като се очаква сега той да изиграе същия персонаж, но вече в лайв екшън формат. Иначе в момента той дава гласа си за анимационния проект Little Demon, където изпълнява и ролята на продуцент. Макар и вече на 77 години, Дани Де Вито остава максимално активен и не смята да спира да работи. Което е чудесно, няма спор!