Soundtrack.bg
Стартира работата по „Батман“ 2

Стартира работата по „Батман“ 2

Продължението на „Батман“ на режисьора Мат Рийвс вече официално е в процес на разработване. Самият Рийвс ще бъде един от сценаристите на лентата, пишейки сценария в партньорство с Матсън Томлин. Той бе сред сценаристите и за първия филм, при който видяхме Робърт Патинсън в ролята на Тъмния рицар.

Мат Рийвс подписа и договор с Warner Bros, според който корпорацията получава правото да има първи поглед над проектите, разработвани от него.

Той посочи в изявление: „За мен е сбъдната мечта да направя от това легендарно студио мой дом. Развълнуван съм да работя с Майк, Пам и Шанинг. Нашите екипи ще донесат на зрителите пленяващи истории, които съм готов със страст да пренеса на малкия и големия екран“.

Очаква се Робърт Патинсън да се завърне като Брус Уейн. Колкото до Матсън Томлин, този път той официално ще бъде посочен като сценарист, след като работата му по първия филм не бе отчетена с името му в кредитите.

Робърт Патинсън и Зоуи Кравиц в „Батман“

Междувременно Мат Рийвс ще бъде сред продуцентите на нов спиноф сериал, който ще проследи отново Колин Фарел в ролята на Пингвина – роля, която той имаше в „Батман“. Играта му като Пингвина се хареса на феновете, поради което не е изненадващо, че HBO Max поръча нов оригинален сериал с него в центъра на историята.

„Батман“ излезе на голям екран в началото на месец март, като филмът заработи над 770 милиона долара в боксофиса. Освен Робърт Патинсън и Колин Фарел, успяхме да видим още големи имена като Пол Дейно, Зоуи Кравиц, Джефри Райт, Джон Туртуро, Анди Съркис, Пол Сарсгард и други. В „Батман“ проследихме и една по-ранна версия на Брус Уейн, още в самото начало на неговата кариера като Батман. Филмът се прие добре от критика и фенове, поради което очаквано се сдоби и с продължение. Остава и да разберем кога ще видим това продължение.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.