Soundtrack.bg

Вижте първи кадри от сериала по The Last of Us (ВИДЕО)

HBO ни представи дългоочакваните първи кадри от предстоящия сериал по The Last of Us – една от най-успешните о качествени видео игри на всички времена.

В ролята на Джоуъл виждаме Педро Паскал, докато Бела Разми от „Игра на тронове“ ще бъде малката Ели. Както феновете на играта знаят, действието се развива в пост-апокалиптичен свят, който е превърнал Америка в убежище на отблъскващи зомби създания. С времето обаче разбираме, че хората са дори по-опасни от зомбитата, които пъплят по улиците.

Задачата на Джоуъл е да преведе Ели до другия край на страната, тъй като е установено, че тя има развит естествен имунитет срещу вируса, предизвикал апокалипсиса. Сега малкото момиче е надеждата на човечеството, че може да бъде разработена ваксина срещу смъртоносния вирус. С времето между Джоуъл и Ели ще възникне специална връзка, а в самия край Джоуъл ще трябва да вземе наглед невъзможно решение.

Ето и краткия тийзър, който HBO пуснаха с кадри от The Last of Us:

The Last of Us бе представена от PlayStation през 2013 година, като играта се превърна в блокбъстър с над 20 милиона продадени копия. През 2020 година до нас достигна и продължение, където Ели е вече пораснала и далеч по-смъртоносна с оръжията.

Крейг Мейзин, който стои зад супер успешния „Чернобил“, е един от хората, които адаптираха The Last of Us на екран. Той стори това със самия създател на играта Нийл Дръкман, което поне на нас ни дава надежди, че адаптацията ще бъде наистина стойностна. Нямаме и търпение да видим Педро Паскал като Джоуъл – безспорно е, че той е превъзходен актьор.

Очаква се The Last of Us да бъде един от най-скъпите сериали на всички времена, макар и това да не е гаранция за качество. Големият бюджет обаче може да помогне по доста начини, като със сигурност тук залогът е голям – една от най-обичаните игри от страна на геймърите.

Soundtrack.bg

CHAPLIN PIANISSSIMO концерт-спектакъл

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.