Soundtrack.bg

Вече можем да видим първи трейлър на сериала за Оби-Уан (ВИДЕО)

Феновете на „Междузвездни войни“ имат сериозни поводи за радост, тъй като Walt Disney и Lucasfilm разпространиха първи трейлър на дългочакания сериал за Оби-Уан Кеноби. В ролята на легендарния джедай се завръща Юън МакГрегър, когото гледахме в ролята във втората трилогия на сагата. Сега форматът за него ще бъде леко променен, тъй като става дума за мини сериал в шест серии.

В първия трейлър виждаме това, което до голяма степен очакваме. Оби-Уан е напълно сам след събитията в Епизод III „Отмъщението на ситите“, когато Републиката се разпадна, а Палпатин/Дарт Сидиъс пое пълен контрол над Галактиката, избивайки и по-голяма част от джедаите. Виждаме и също така, че малкото оцелели джедаи са обект на преследване, включително Оби-Уан.

Един от най-специалните моменти несъмнено е когато Оби-Уан наблюдава на планетата Татуин малкия Люк Скайуокър, когото успява да спаси, заедно със сестра му Лея, след смъртта на Падме и падането на Републиката. В самия край на трейлъра виждаме и зловещото дишане на Дарт Вейдър, в ролята на когото се завръща Хейдън Кристенсен.

Вижте и първия тийзър трейлър на „Оби-Уан Кеноби“:

Освен Юън МакГрегър и Хейдън Кристенсен, участие в новия сериал на Disney+ ще видим още Рупърт Френд, Кумаил Нанджиани, Джоуъл Еджертън, Симоне Кесел, О’Ший Джаксън, Бени Сафдие, Индира Варма и други.

Събитията в „Оби-Уан Кеноби“ се развиват десет години след случилото се в Епизод III „Отмъщението на ситите“. Още в началото на трейлъра чуваме глас, който казва вероятно на Оби-Уан: „Битката приключи. Ние загубихме“. Става и ясно, че Империята разчита да залови джедаите най-вече заради техния морален код и тяхната състрадателност – те винаги оставят следи, когато се опитват да помогнат на някого. Едно е сигурно – Оби-Уан Кеноби ще бъде преследван от най-добрите ловци на Империята, като той ще трябва да разчита на своите умения, за да оцелее.

Премиерата на сериала ще бъде на 25 май, а ние нямаме търпение да го гледаме.

Soundtrack.bg

ЙОРДАНКА ХРИСТОВА – ЗАВИНАГИ

ТОНИКА СВ- КОНЦЕРТЪТ

UNIVERSAL

Advertisement

Follow us

Don't be shy, get in touch. We love meeting interesting people and making new friends.